Sminketips:

Triksene som gir deg en «usminket sminke»

Naturlig, glødende og vakkert!

SMINKETIPS: Hvem ønsker vel ikke naturlig og vakker sminke? Makeupartist Eveline Karlsen forklarer deg hvor du oppnår nettopp dette!
SMINKETIPS: Hvem ønsker vel ikke naturlig og vakker sminke? Makeupartist Eveline Karlsen forklarer deg hvor du oppnår nettopp dette! Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det verste vi vet er når vi er litt overivrige med sminkekosten og et lag av produkt legger seg oppå huden. Det ser veldig unaturlig ut og er bare ikke så veldig fint. Mange sverger derfor til en såkalt usminket look. Målet men en slik look er å oppnå et naturlig resultat som gjør at huden din heller ser usminket ut enn sminket.

Selvfølgelig kan man velge å bare unngå sminke i det hele tatt, men for noen er det snakk om å bare skjule et par kvister, jevne ut litt eller bare få en liten touch up! Vi tok en prat med Eveline Karlsen, makeupartist hos Fredrik & Louisa Parfymeri og YouTube-er med over 23 000 følgere. Hun deler sine beste tips til hvordan man kan oppnå en «usminket sminke»!

- Først og fremst er det viktig å preppe huden godt. Start med fuktighetskrem og serum. Å fukte huden godt er nøkkelen til en slik look, så bruk gjerne en foundation med glød, forklarer makeupartisten.

Hun forteller også at mange av hennes kunder ofte bruker for mye foundation, og at dette er noe man bør unngå.

- Jobb i tynne lag. Ikke pump masse produkt på og kjør på. Bruk heller minimalt med produkt og jobb deg opp. Begynn med litt foundation og spe på med concealer. Avslutt med settingspray! Jeg elsker settingspray!

Sjekk ut videoen nederst i saken hvor makeupartist og KK-blogger Tone Skipa viser deg hvordan du kan legge en sminke som kun påføres med fingrene! Her er du garantert masse glød!

LES OGSÅ: Har du hørt om contouring av leppene?
LES OGSÅ: Se så råflott Hanne ble da hun ble ny!
LES OGSÅ: Her er redaksjonens skjønnhetsfavoritter!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer