Bikini

Triksene som sikrer flotte bikinipupper

Tre gode råd når du skal kjøpe deg badetøy.

VELG EN BIKINI DU VIL ELSKE Å HA PÅ DEG: Om du vil ha rysjer og volanger for puppevolum, eller vertikale striper og ekstra padding og puppestøtte - velg riktig, og du vil føle deg topp i sola. I striper (kr 850, Ganni), lyseblå (cirka kr 1600, Heidi Klein) og blomstret (cirka kr 1500, Miu Miu/Net-a-Porter.com). Rimeligere bikinier lenger ned i saken. Foto: Produsenter
VELG EN BIKINI DU VIL ELSKE Å HA PÅ DEG: Om du vil ha rysjer og volanger for puppevolum, eller vertikale striper og ekstra padding og puppestøtte - velg riktig, og du vil føle deg topp i sola. I striper (kr 850, Ganni), lyseblå (cirka kr 1600, Heidi Klein) og blomstret (cirka kr 1500, Miu Miu/Net-a-Porter.com). Rimeligere bikinier lenger ned i saken. Foto: Produsenter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sommeren nærmer seg med stormskritt, og før vi vet ordet av det tar vi svalestup fra brygga eller sløver på stranda.

Du har helt sikker masse lekkert badetøy fra i fjor, men dersom du vil kjøpe noe nytt, bør du se etter pasteller, mønster og bikinier med pin-up-fasong.

Uansett hva du velger å ha på deg når du skal slikke sol eller bade - her er tipsene som vil få deg til å føle deg topp i sola:

Detaljer som gir volum

Det er ikke alltid så lett å finne bikinioverdeler som passer. Ofte er de altfor små, og gir null støtte til bysten, eller så er de like store som amme-bh-en du sleit ut ifjor.

Men hvis du velger deg en overdel med rysjer og volanger, kan du nærmest garantere at brystene dine får litt mer fylde.

En bikinioverdel med spiler, vattert kopp og brede stropper gir dessuten god støtte, mens push-up-effekt hever bysten.

Mønstermiks med heldig effekt

En annen måte å strutte litt ekstra, er å gå for en bikini med mønstret overdel og ensfarget underdel, for her vil fokuset trekkes vekk fra underdelen og oppover.

Grafiske mønstre kan også virke utfyllende for små byster.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer