Fuktighetskrem

Trikset som bevarer gløden

Det her er faktisk nøkkelen til å holde på sommerfargen litt lenger.

EKSFOLIERING: I kombinasjon med fukt (krem) er faktisk nøkkelen, dersom du ønsker å bevare litt av sommerfargen lenger. Foto: Ariwasabi - Fotolia
EKSFOLIERING: I kombinasjon med fukt (krem) er faktisk nøkkelen, dersom du ønsker å bevare litt av sommerfargen lenger. Foto: Ariwasabi - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når leggene endelig har fått den perfekte sommergløden, er sommeren over. Er det ikke typisk? 

Heldigvis skal det ikke så mye til for å holde leggene lekre også utover høsten, men da gjelder det å ta vare på huden allerede nå.

– Når sommeren nå er over, er det på tide å reparere eventuelle skader huden har pådratt seg i løpet av sommeren, sier Grethe Marie Grimen, kurs- og produktansvarlig hos Beautyproducts.no.

Grimen forklarer at mye soling gjør at det blant annet bygger seg opp et tykkere lag med døde hudceller i tillegg til å lage pigment, altså det som faktisk gir deg brunfargen. Begge deler er hudens måte å beskytte seg selv mot sola på.

På tide med en skrubb

Skrubb, peeling, eksfoliering. Kjært barn har mange navn, men uansett hva du velger å kalle det, er ekspertene enige om at eksfolieringen er minst like viktig som kremen du påfører huden.

– Nå må huden skrubbes godt. Skrubber du ikke huden kan du fort få en «skitten» brunfarge som er flekkete, sier May Britt Løvstad, Salg og markedsansvarlig hos Linda Johansen Beauty Concept.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer