Mørke ringer:

Trikset som fjerner mørke ringer under øynene

Du har mest sannsynlig alt du trenger liggende i sminkepungen.

MØRKE RINGER: Sommergløden har for lengst forfalt, og det er virkelig tiden for mørke ringer under øynene igjen. Dette mye omtalte TikTok-hacket er kanskje noe å teste ut i høstmørket? Foto: NTB
MØRKE RINGER: Sommergløden har for lengst forfalt, og det er virkelig tiden for mørke ringer under øynene igjen. Dette mye omtalte TikTok-hacket er kanskje noe å teste ut i høstmørket? Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det begynner å bli helt dagligdags å hente både tips og lærdom fra TikTok. Det er kanskje mye som er pur underholdning, mye som er tull og mye som bør tas med en stor klype salt – men millionplatformen skal jammen ha æren av å innimellom komme med noen aldri så lite nyttige hacks. Ja, takk!

Et godt eksempel, er et blush-triks som har gått viralt – og det fordi blushen brukes under øynene for å fikse opp i mørke ringer.

Mang en TikToker hyller trikset for å redde mørke ringer under øynene, men ifølge makeupartistene er ikke dette hacket bare-bare. Det krever faktisk en viss finesse, for å oppnå et godt resultat!

– Jeg ville ikke nødvendigvis sagt at dette er en god idé, sier makeupartist Malin Lossius til KK.

– Man kan fort bli veldig rosa i hele ansiktet – men fordi blushfargene man bruker kan kunne korrigere de mørke ringene man har under øynene, kan det bli bra om man gjør det riktig, innrømmer hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer