Neglelakk:

Trikset som gjør at neglelakken tørker fortere

Dette bør du gjøre om du ikke har tid til å sitte rolig og se neglelakken tørke.

NEGLELAKK: Det er flere ting du kan gjøre for at neglelakken skal tørke litt raskere. Foto: NTB Scanpix
NEGLELAKK: Det er flere ting du kan gjøre for at neglelakken skal tørke litt raskere. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Du har kanskje hørt at neglelakken tørker raskere hvis du holder fingrene inn i fryseren, i kaldt vann eller under en kald vifte? Ifølge hudpleier og skjønnhetsblogger Anne Kathrine Hansen, kan det få lakken til å tørke raskere, men hennes erfaring er at snarveiene også kommer med en ulempe:

- Lakken sitter dårligere, sier og legger til at hennes beste tørketips er en lakk-settingspray. Dette er et produkt som får fart på tørkeprosessen, uten at det går på bekostning av kvaliteten.

LES OGSÅ: Neglelakktriksene du virkelig bør kunne

Husker du å sjekke dette?

Madeleine Forsell ved Neglakademiet er enig med Hansen i at en settingspray kan gjøre susen. Hun forteller at det finnes både oljer og sprayer som er spesiallaget for å trekke inn i lakken, og påskynde tørkingsprosessen. I tillegg til spray-tipset, har hun dessuten tre ting du kan sjekke:

1. Har du valgt en god neglelakk?Ifølge Forsell har kvaliteten på lakken mye å si, blant annet kan pigmentinnholdet og tørketiden spille inn. Når det kommer til fargekvaliteten, forklarer hun at dette er noe man må prøve seg fram til. I de gode neglelakkene er det kvalitetspigmenter, noe som gjør at man trenger færre lag for å oppnå en fin farge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer