Sko

Trikset som redder nye sko

Alt du trenger er en hårføner.

FØN BORT VONDTEN I NYE SKO: Synes du ofte splitter nye sko kan være litt trange og vonde i begynnelsen? Da bør du sjekke ut hårfønertrikset - og ikke glem de tjukke grove sokkene. Foto: Cecilie Leganger
FØN BORT VONDTEN I NYE SKO: Synes du ofte splitter nye sko kan være litt trange og vonde i begynnelsen? Da bør du sjekke ut hårfønertrikset - og ikke glem de tjukke grove sokkene. Foto: Cecilie Leganger Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Alle vet hvor vanskelig det kan være å flytte inn i splitter nye sko, eller pumps. Ofte er det litt trangt og vondt i begynnelsen, før vi får gått dem ordentlig inn. Og vi lider for skjønnheten, gang på gang.

Løsningen for vonde sko

Slik trenger det derimot ikke å være. På badet ditt er det nemlig en genial dings som funker til mer enn bare å tørke håret.

Den kjekke lille hårføneren din er nemlig gull når du skal ut å gå i nye sko. En runde med denne kan være like effektivt på utviding av sko, som flere timer med naturlig fotvarme og svette.

Men merk deg av skoen bør være i skinn, hvis det skal funke.

Slik går du fram

Ifølge nettstedet WhoWhatWear tar du først på deg et par tjukke grove sokker før du presser foten inn i skoen. Så bruker du hårføneren på de trange stedene på utsiden av skoen, mens du beveger og strekker på føttene.  

Ha på deg skoene mens de kjølner ned. Deretter tar du av deg sokkene, og prøver skoene på nytt med tynnere sokker, eller barbeint, hvis det er slik du ønsker å bruke dem.

Nå bør de sitte som fot i hose, men er de fortsatt litt for trange, kan du gjenta prosessen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer