Bli ny:

Trine (47) fikk en blond og fresh look!

Trine stiller alltid opp for alle andre. Kollegaen Maylinn unner henne en dag med velvære i fokus.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Jeg ønsker å overraske min gode kollega Trine med en «bli ny-dag» med KK. Trine er en sann gledesspreder, som alltid stiller opp for alle. Hun er raus og omsorgsfull, mor til tre og en fantastisk sykepleier.

Trine snakker om at hun vil fornye stilen sin. Hun bruker ofte dongeribukse og genser, og vil gjerne ha ny inspirasjon til hverdagsgarderoben. Hun ønsker seg gode råd om farger, klær og snitt.

Når det gjelder frisyre og sminke, er hun åpen for forandring. I dag striper hun håret og bruker kun maskara.

Trine har en veldig travel hverdag som helsesykepleier ved flere barneskoler, samtidig som hun jobber i kriseteam og bistår ungdommer med utfordringer. I tillegg er hun ofte på farta med barna sine til ulike aktiviteter.

Hun har et stort hjerte og et klokt hode. Hun er en flott kollega og en venn som alltid er fin å snakke med. Hun fortjener virkelig en dag med velvære og oppmerksomheten rettet mot seg selv – for en gangs skyld.

Før. FOTO: Astrid Waller
Før. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Stiltips

- Jeg vil tilføre klasse og eleganse til Trines sporty stil, sier Cecilie Krogh, som er stylist.

  • Vertikale striper, som på denne skjorta, skaper en illusjon av høyde. Ved å bruke mønsteret på klærne bevisst kan du skape antrekk som framhever dine beste trekk.
  • En smal, svart bukse er en sikker vinner i garderoben, og kan kles både opp og ned. Velger du en modell med stretch, er du sikret komfort også.
  • Kjoler med ermer er praktiske når man ikke ønsker å bruke jakke eller genser over. Et belte i midjen framhever silhuetten. Jeg valgte svart belte og svarte sko for at uttrykket ikke skulle bli for søtt.
ETTER: Skjorte (kr 400) og bukse (kr 400, begge fra Lindex), øredobber (kr 400, Nettgullsmeden) og sko (kr 350, Anna Field). Tips! En oversized skjorte kan gjerne stikkes ned i buksa. Da får du fram midjen og beina ser enda lengre ut. FOTO: Astrid Waller
ETTER: Skjorte (kr 400) og bukse (kr 400, begge fra Lindex), øredobber (kr 400, Nettgullsmeden) og sko (kr 350, Anna Field). Tips! En oversized skjorte kan gjerne stikkes ned i buksa. Da får du fram midjen og beina ser enda lengre ut. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Hårtips

- Trines hår skal få en kledelig farge med tydelig spill, sier Cecilie, som er hårstylist og eier av Vest.

  • Hårfargen framsto som litt blass. Jeg ville gi Trine en blond og fresh look. Ved å bruke foliestriper blir etterveksten mer diskré, fordi den naturlige fargen bevares mellom stripene.
  • For å gjøre frisyren mer moderne klippet jeg bort lengdene. Håret er fremdeles langt nok til å settes opp, men det ser både røffere og fyldigere ut når det henger løst.
  • Jeg er en tilhenger av få, men riktige produkter. Et godt hårskum i kombinasjon med en rotspray gjør håret mer trått. Føn håret i motsatt retning av det du ønsker at det skal ligge. Da bygger du volum helt fra hodebunnen av.
Kjole (kr 400) og belte (kr 130, begge fra Lindex), smykke (kr 600, Nettgullsmeden) og sko (kr 350, Anna Field). Tips! Den florlette sommerkjolen fungerer like fint til høsten med strømpebukse og høye støvletter. FOTO: Astrid Waller
Kjole (kr 400) og belte (kr 130, begge fra Lindex), smykke (kr 600, Nettgullsmeden) og sko (kr 350, Anna Field). Tips! Den florlette sommerkjolen fungerer like fint til høsten med strømpebukse og høye støvletter. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Makeuptips

- Trines flotte smil må skinne, sier Cecilie.

  • Jeg startet med en farget dagkrem som kamuflerer akkurat nok til å fjerne rødhet, men samtidig viser fram gløden i huden. Om du ønsker litt mer dekke under øynene, er en lys concealer løsningen.
  • For å få øyesminken til å vare hele dagen er det lurt å bruke en hudfarget primer. Det gir et jevnt underlag som gjør øyeskyggen klarere i fargen. Påfør øyeskyggen med en myk kost, og ta litt og litt av gangen. Da unngår man at det drysser under øyet.
  • På leppene la vi en frisk lipgloss som får fram smilet hennes. Lipgloss er også et fint produkt om man ikke er vant med mye farge på leppene, men ønsker fukt i løpet av dagen.
FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

Slik legger du makeupen

1. Finn fram løsvipper, lim og en pinsett. Smink øynene helt ferdige, og legg et tynt lag med maskara. Da slipper du å få maskara på løsvippene, og de kan brukes flere ganger.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

2. I noen pakker er det ulike lengder på vippene. Ønsker du store dådyrøyne, kan du sette de korteste innerst mot øyekroken og de lengste ytterst. For et naturlig resultat bruker du kun løsvipper i ytterkant.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

3. Dypp punktvippen forsiktig i lim, og la det tørke 15–30 sekunder. Da er limet litt seigt, og det er lettere å få vippen til å sette seg. Bøy hodet litt bakover, vend blikket nedover, og plasser løsvippen i vippekanten.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer