Bli ny:

Trine Marie var på jakt etter ny inspirasjon og ville bli ny med KK!

41-åringen har lagt en tøff tid bak seg og vil feire med klær som gir energi og ny giv. Se de flotte bildene!

BLI NY: - Jeg kommer meg etter en tøff sykdomsperiode, og trenger litt positiv inspirasjon, sier Trine Marie til KK.
BLI NY: - Jeg kommer meg etter en tøff sykdomsperiode, og trenger litt positiv inspirasjon, sier Trine Marie til KK. Vis mer
Publisert

- Jeg kommer meg etter en tøff sykdomsperiode, og trenger litt positiv inspirasjon. Jeg har en ganske klassisk stil med mye svart, men synes at jeg er ganske flink til å kombinere klær med de rette veskene, men føler at jeg trenger en ekstra piff når det gjelder både hår og garderobe, sier Trine Marie Fredsvold-Svebilus til KK.

- En typisk dag i livet mitt består av bringing og henting i barnehage, jobb, husarbeid og å være sammen med familien. Jeg bruker gjerne en halvtime foran speilet før jeg går ut om morgenen. Jeg er mest fornøyd med øynene mine, men jeg ikke er så glad i overarmene og beina. Bruker gjerne langermete overdeler og langbukser eller maxikjole. Den svenske bloggeren Kenza Zouiten er et forbilde for meg, hun har en tøff stil. Som person er jeg snill og kanskje litt sjenert. Den fineste komplimenten jeg har fått, er at jeg er klassisk pen.

LES OGSÅ: Anne-Merethe ble ny med KK!

Slik gjør du sminken:

Hårtips:

Trine Marie hadde ikke vært hos frisøren på lenge, og fargen trengte et løft. Vi framhevet de varme tonene i håret hennes. Nå passer fargene perfekt til den fine, gylne huden hun har. Hun har slitt med å få volumet til å holde. Tørre spisser er nå klippet bort, og en lett oppklipping gjør det lettere og mer medgjørlig. Utfordringen med å få krøller til å holde har vi løst med krøllstav med en varmebeskyttende spray med sterkt hold. De avkjølte krøllene gredde vi så ut med en stor langthårsbørste og avsluttet med hårspray for å sette den endelige stylingen.

Makeuptips:

Trine Marie har en fin, glatt hud som fortjener å gløde. Vi rengjorde ansiktet og la en lett fuktighetskrem for et jevnt resultat. Med en fuktig svamp la vi foundation over hele ansiktet.

Litt concealer på røde områder gjør susen. Vi brukte transparent pudder for at rougen skal sette seg. Rougen ble lagt på det høyeste punktet på kinnene. Vi duset ut og la highlighter på kinnbeinet og mot hårfestet. Vi la shading under kinnbeina for å framheve konturer, og avsluttet med å markere brynene med lys brynskygge.

LES OGSÅ: Firebarnsmoren har gått ned nesten 70 kg og ønsket en klesstil som passer sin nye kropp

Stiltips:

Trine er en flott dame som fortjener en elegant stil. Ettersom Trine hadde gått ned i vekt, er det viktig å unngå altfor store klær og ikke falle tilbake til gamle vaner. Det kan være vanskelig å tro på sin nye størrelse. Hun kan tørre ta flere sjanser og definitivt være mer leken i stilen. Stol på at du er like vakker på utsiden som på innsiden.

Styling: Afaf Ali. Foto: Astrid Waller. Hår: Sandra Jensen Kåsereff. Makeup: Moa Evelina Larsson

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer