Trines Wardrobe

Trines Wardrobe: Dette er toppbloggerens ultimate stiltips!

Bli kjent med Trine Kjær og finn ut hvordan hun kler seg både trend og varm på en og samme gang.

Publisert
Sist oppdatert

Danske Trine Kjær har gjort knallsuksess med bloggen Trines Wardrobe. I løpet av sine sju år som blogger har hun gjort mange samarbeid, og i høst så vi både hun og norske Camilla Pihl i Bianco-butikker over hele Norge. Nå er hun aktuell med sin egen hudpleieserie, for hvis det er en ting som er et must for Kjær er det hennes faste morgenrutine.

- Jeg MÅ vaske ansiktet både morgen og kveld. Jeg begynner med kaldt vann i ansiktet og etter at jeg har renset huden må jeg spise frokost. Det er viktig. Jeg spiste til og med mat før jeg kom hit for å spise enda mer frokost, ler Kjær.

Den danske moteprofilen har på seg en mørkeblå treningsdress kombinert med en lekker Chanel-veske og et par ankelstøvletter i lakk - så kult. Selv beskriver hun stilen sin som en blanding av streetwear, high fashion og feminine plagg. Og dansk! En stil hun mener er en blanding av feminin og maskulin, og at det er praktisk når det er så kaldt ute.

- Det er alltid en utfordring å kle seg både trendy og varmt på vinteren. Men der har jeg et godt tips: Kasjmirstrømper! De er så tynne at du kan ha de til alle mulige sko, og jeg holder meg så god og varm hele dagen. I tillegg må jeg bare kjøre på med lag-på-lag-antrekk. En høyhalser med en tjukk og god hals og gjerne en overdel under der igjen. Det blir fort slik at vi kler på oss mer oventil, så da vil jeg anbefale å gå for en stram bukse siden vi har mer volum oventil. Saken fortsetter under annonsen. 

Plagget Trine mener du bør investere i nå

For å toppe hele antrekket, mener Kjær det er jakken som er det viktigste. Hun mener derfor alle bør investere i en god jakke. For som hun selv sier: - Du ser jo aldri hva du har på under, så det er lurt!

- Jeg er virkelig et jakkemenneske. Min favoritt er nok «pilotjakken» (noe ala den du ser i denne saken). I tillegg er det mange fine fuskepelser der i ute i herlige farger. Men det er absolutt lurt å gå for en lang ullkåpe - helt klassisk og gjerne herreinspirert.

Å kle seg til hverdags er ikke en stor utfordring for de fleste. Den oppstår heller når vi skal på fest. Kanskje vil du være elegant, men samtidig litt sexy, og oppe på det hele skal du jo selvfølgelig holde deg varm. Hvordan løser vi egentlig denne gåten?

- Jeg har alltid strømpebukser under buksen jeg har på meg. Nei, du føler deg kanskje ikke veldig sexy, men, men. Jeg elsker å kombinere jeans med et par lekre hæler eller ankelstøvletter. Topp det hele med en lekker topp og den gode jakken du absolutt bør investere i. 

Slik vil hun gå kledd i vår

Selv om vi er stuck i vinterstid en god stund til, ser Trine fram mot Miami og Mexico i nærmeste framtid. Og nei, vi er ikke misunnelige i det hele tatt... Derfor har hun allerede begynt å tenke på hvordan hun skal kle seg denne våren, og det er to trender hun gleder seg til å ta i bruk.

- Det franske motehuset Celine kombinerte blonder og silke på en veldig fin måte, og jeg gleder meg til å bruke dette sammen med sneakers for en kul kontrast. Jeg er helt forelsket i off-shoulder-overdeler. Det er så fint og flatterende til alle! I tillegg gleder jeg meg til alle fargene, for det syns jeg det er vanskelig å ta i bruk om vinteren.

Kjær sier selv hun nesten alltid går i sort, men at hun med en gang blir i bedre humør når hun har på seg farger. 

- Man blir jo ikke akkurat inspirert i dette mørket. Jeg elsker at de store øredobbene kommer tilbake i motebildet - det er så fett. Både Prada, J.W. Anderson og Celine viste dette i kolleksjonene sine. Det er en perfekt måte å få inn farge i et ellers mørkt antrekk. Også gleder jeg meg veldig til å gå i sandaler. Slip-ons for eksempel - de som ikke har noe hæl. 

Mener hun kanskje disse trendskoene som tar helt av om dagen? Kjær går nemlig heller i høye hæler om vinteren enn om sommeren. Ehm, jasså?

- Det funket ikke så godt på Oslos glatte gater, men ellers går det veldig bra!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer