Knehøye sokker:

Trodde du denne trenden skulle komme tilbake?

Moteprofilene har falt pladask for knehøye sokker.

KNEHØYE SOKKER: Moteprofiler som Camille Charriere (avbildet) har testet ut den nye trenden. Foto: Skjermdump fra Instagram / Camille Charriere
KNEHØYE SOKKER: Moteprofiler som Camille Charriere (avbildet) har testet ut den nye trenden. Foto: Skjermdump fra Instagram / Camille Charriere Vis mer
Publisert

Jeg husker godt da jeg fikk øynene opp for knehøye sokker. Jeg hadde sett på tv-serien Gossip Girl og der hadde jentene i serien ofte på seg forskjellige varianter av sokkene, men likt for alle var at de strakk seg opp til knærne.

Trodde du denne trenden skulle komme tilbake?

Selv kjøpte jeg et par svarte sokker i bomull, og brukte skjørt til. Mitt forhold til denne trenden ble nokså kortvarig. Siden den gang har flere sokketrender oppstått. Den som fikk flest til å sperre øynene opp, var da moteprofilene begynte å bruke sokker i sine høye hæler.

Nå er det hele blitt tatt et steg videre. De knehøye sokkene er nemlig tilbake, men denne gangen i nylon.

Instagram er en utmerket plattform for å oppdage nye trender på, og det er selvfølgelig her moteinteresserte damer over hele verden har delt sine bilder av trendsokkene.

Men disse sokkene ligner ikke helt på de jeg kjøpte på H&M for 12 år siden. De er ikke bare annerledes i materiale og i detaljer - de er også fra selveste Prada.

Sokkene koster nærmere 1500 kroner og kommer i ulike farger og mønster, men alle har den velkjente Prada-logoen synlig plassert på plagget.

Men man trenger selvfølgelig ikke sokker fra Prada for å teste ut denne trenden. Knehøye sokker finnes overalt, så det er bare å lete seg frem til sitt favorittpar.

KNEHØYE SOKKER (f.v.): Wolford, kr 145. Tommy Hilfiger, kr 119. Lindex, kr 50.
KNEHØYE SOKKER (f.v.): Wolford, kr 145. Tommy Hilfiger, kr 119. Lindex, kr 50. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer