Hodeplagg

Turban-trenden tar av nå

Det går fort, og skal løfte antrekket ditt til nye høyder. Men funker det i praksis?

JOURNALISTEN LIKTE DET: KK.no-journalist Aina prøvde seg på turbanlooken. – Perfekt når man har en dårlig hårdag.
JOURNALISTEN LIKTE DET: KK.no-journalist Aina prøvde seg på turbanlooken. – Perfekt når man har en dårlig hårdag. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Du så det i Sex and the City 2, du har sett det på catwalken og du har sett det i butikkene. Nylig hadde Salma Hayek på seg turban da hun ankom Stella McCartneys visning under moteuka i Paris og har måttet tåle kritikk for å kombinere den avslappede turbanen med et ellers stramt antrekk. Men selv om suksessen av stylingen kan diskuteres, er det ingen tvil om at turbantrenden har inntatt moteverdenen for fullt.Og det er ikke vanskelig å bli tøff i turban. Det tar cirka ti sekunder å gjøre om favorittskjerfet ditt til høstens «må ha»-hodeplagg.

Style det selv

Du har kanskje rukket å skaffe deg et av høstens lekreste skjerf allerede, og da ligger alt til rette for at du kan style det som høstens lekreste hodeplagg. Se høstens stiligste skjerf her:

Om skjerfet er rektangulært, trekantet eller firkantet har ingenting å si. Bare brett det så det får den tradisjonelle, avlange skjerfformen før du starter. LES OGSÅ: Dette ønsker vi oss i høstRandi Nestaker, dama bak bloggen Ladybirds Nest, delte nylig en video fra den spanske Elle-bloggeren Che Cosa, som viser hvor enkelt det er.

Slik gjør du det:

1. Finn midten av skjerfet ved å brette det i to.2.Legg midten av skjerfet mot bakhodet og før de to endene rundt hodet og fram mot panna. 3.Tvinn de to endene én gang, foran på hodet, litt høyt på panna.4.Før endene av skjerfet tilbake til bakhodet.5.Fest med hårnåler eller spenner. Se videoen her:

For å gi stilen et litt mer glamorøst preg, kan du gjerne feste en lekker brosje eller dekorspenne på skjerfet. La håret være løst og ledig, eller sett det opp i en rufsete topp for å komplettere den avslappede, romantiske stilen. Nøytral og naturlig sminke passer utmerket til denne stilen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer