Bli Ny Med Kk

Ubetinget flott

En advokatkollega av Ann Kristin mente hun ikke visste hvor flott hun egentlig var. KK gjorde noe med det.

Ubetinget flott
Publisert
Sist oppdatert


Personlige data:
Navn: Ann Kristin Bogen
Alder: 41
Bosted: Vallset
Sivilstatus: Singel, ett barn
Yrke: Advokat
Høyde: 162 cm
Størrelse: 38
Interesser: Lese, musikk, mat og menn.

«Jeg skriver til dere på vegne av sjefen min. Hun er flink og respektert, men prioriterer ikke seg selv. Hun er ikke klar over hvor flott hun egentlig er. Hun vet ikke at jeg skriver dette, men hun har humor og selvironi, så jeg tar sjansen på at hun tar det positivt hvis hun er den heldige og blir valgt,» skrev Ann Kristins kollega til KK. Og hun hadde helt rett. Ann Kristin tok det svært sporty da hun ble oppringt av KK.

– Jeg vet at jeg ikke kler meg som en typisk sjef, så jeg forstår at min tidligere kollega har sendt inn brevet. Men jeg føler egentlig ikke at jeg trenger hjelp. Jeg er faglig dyktig og vil at det skal være det viktigste, ikke hvordan jeg kler meg. Jeans og genser er vel det jeg bruker mest – det er praktisk og bekvemt. Det er ingenting i veien med jeans og genser, men vi bestemte oss likevel for å prøve å finne fram den litt mer spennende, stilsikre og feminine Ann Kristin.

– Jeg er glad dere ikke forandret meg så mye. Natten før fotograferingen drømte jeg nemlig at dere gjorde meg til en kopi av Gro Harlem Brundtland. Men jeg har fått noen fine tips, og det var spennende med nye farger!

Ann Katrins antrekk på bildet i toppen består av en linjakke med striper i blått og rødt (kr 1230, Benetton). Blå linbukse (kr 700, Mexx) og en hvit, ermeløs topp (kr 600) og skinnbelte (kr 995, begge fra Gant). Lekre sko med ankelrem i farget pels og skinntå (kr 1200, Logo).

Klestips
Ann Kristin er en flott dame som kler seg greit. Hun jobber i et miljø der alle går i dress, og kan med fordel velge en mer konservativ stil som gir det riktige inntrykket. Men det trenger absolutt ikke være kjedelig for det. Ann Kristin kan våge å være litt trendy også. Jeans og genser er et helt fint utgangspunkt, og hvis hun passer på å ha med en jakke og noen lekre sko, er veien kort fra casual til representativt møteantrekk. Det er forsket mye på hvilke klær som best bringer fram budskapet i det du sier, og et uniformspreget antrekk understreker folks inntrykk av autoritet. Ann Kristin bør bruke myke, blanke stoffer. Det vil gi antrekket en ekstra piff og få frem feminiteten.

Sminketips
Gyllen farge på makeupen passer for Ann Kristin. En concealer er lagt under øynene, og en gullfarget øyeskygge på lokket. En varm, brun skygge er lagt i globallinjen, og turkis kajal langs vippekanten oppe og nede. Brun-svart maskara setter prikken over i-en. Brynene er i utgangspunktet nappet litt for korte, og en øyebrynsskygge er derfor benyttet for å forlenge dem. Solpudder er et enkelt og fantastisk hjelpemiddel i hverdagen når man ikke ønsker en dekkende makeup, men bare litt farge i ansiktet. Legg på kinnene, litt over neseroten, øverst i pannen og litt på haken. Dette gir et naturlig og solbrunt friskt preg.

Hårtips
– Jeg er fornøyd med håret slik det er. Jeg har spart lenge, og tok nye striper sist uke, sier hun bestemt. Frisøren likte også fargen på den nederste delen av håret, og ønsket å binde fargen fra den øvre og nedre delen mer sammen. Hele håret ble farget mørkere. Lyse og mørke striper ble lagt inn for å jevne ut fargen og beholde spillet i håret. En lett lugg i front og oppklipte lengder rundt hele, gjør at frisyren lettere faller i fasong. Det er brukt rettetang for å understreke den nye klippen, men håret trenger minimal oppfølging og ligger perfekt åde med og uten bruk av rettetang.

(Ved Lise Austin. Makeup: Karen Eriksen. Hår: Alex/Elisabeth.)FØR: - Jeg vet at jeg ikke kler meg som en typisk sjef.
FØR: - Jeg vet at jeg ikke kler meg som en typisk sjef. Vis mer
ETTER: - Jeg er virkelig kjempefornøyd med håret, sier Ann Kristin entusiastisk.
ETTER: - Jeg er virkelig kjempefornøyd med håret, sier Ann Kristin entusiastisk. Vis mer
Metallic-fargede detaljer kan det ikke bli for mye av denne sesongen, som for eksempel denne bronseringen (kr 710, CK).
Metallic-fargede detaljer kan det ikke bli for mye av denne sesongen, som for eksempel denne bronseringen (kr 710, CK). Vis mer
Mønstrete kjole med spaghettistropper og røde kantbånd nede og i utringningen (kr 580). Brun, strikket jakke med stor krage og volangkanter sitter godt i ryggen og gir fin vidde nederst (kr 1000, begge fra Benetton). Brune slingbacksko med trehæl (kr 600, Bianco). Store øredobber (kr 60, H&M).
Mønstrete kjole med spaghettistropper og røde kantbånd nede og i utringningen (kr 580). Brun, strikket jakke med stor krage og volangkanter sitter godt i ryggen og gir fin vidde nederst (kr 1000, begge fra Benetton). Brune slingbacksko med trehæl (kr 600, Bianco). Store øredobber (kr 60, H&M). Vis mer
Linjakke med markert midje, bredt knytebelte og metallknapper (kr 1200) til langt, asymmetrisk skjørt (kr 800, begge Mexx). Brune sko med rund tå (kr 600, Bianco) og stor brun veske (kr 3695, Enzo Poli). Sølvring (kr 710) og sølvarmbånd (kr 610, begge CK).
Linjakke med markert midje, bredt knytebelte og metallknapper (kr 1200) til langt, asymmetrisk skjørt (kr 800, begge Mexx). Brune sko med rund tå (kr 600, Bianco) og stor brun veske (kr 3695, Enzo Poli). Sølvring (kr 710) og sølvarmbånd (kr 610, begge CK). Vis mer
Solbrillene kan nesten ikke bli for store i sommer (kr 649, Byblos). Perler på en svart snor. Disse er av tre og malt i metallic (kr 105, Accessorize).
Solbrillene kan nesten ikke bli for store i sommer (kr 649, Byblos). Perler på en svart snor. Disse er av tre og malt i metallic (kr 105, Accessorize). Vis mer
Belter er det vanskelig å komme unna denne sesongen. her er et lekkert eksemplar i lær med metallring (kr 995, Gant).
Belter er det vanskelig å komme unna denne sesongen. her er et lekkert eksemplar i lær med metallring (kr 995, Gant). Vis mer
En kobberfarget bag piffer opp ethvert antrekk (kr 199, Benetton).
En kobberfarget bag piffer opp ethvert antrekk (kr 199, Benetton). Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer