Uggs

UGG Australia lanserer sko som tåler både vann- og flekkangrep

Slik gikk den store testen!

UGGs: Skoene som mange har uttrykt misnøye til på grunn av spor av både vann og flekker. Nå kommer det australske merket med sko som skal tåle dette! Foto: Shutterstock / Kryvenok Anastasiia
UGGs: Skoene som mange har uttrykt misnøye til på grunn av spor av både vann og flekker. Nå kommer det australske merket med sko som skal tåle dette! Foto: Shutterstock / Kryvenok Anastasiia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ah, UGGs. I tillegg til Crocs-ene (som nylig fikk sitt comeback under moteuken i London), er disse skoene blant de mest omtalte - og det på godt og vondt. De er komfortable som bare det, men de er vel kanskje ikke det fineste som har blitt produsert. Men her er det nok mange som er uenige, for man ser jo nesten ikke annet fottøy på vinteren. 

Jeg har selv hatt UGGs en gang, men det ble den ene sesongen. Første gangen du tar dem på er det som om en stor myk klem varmer føttene dine, men ettersom ukene går blir skoene slappe, gjennomvåte og flekkete. For vinteren satte definitivt spor på skoene mine, og jeg sverget at jeg aldri skulle ha et slikt par igjen.

Men her om dagen kom jeg over en video hos Insider hvor de hadde testet noen splitter nye sko fra UGG Australia. Disse skal nemlig tåle både vann og et flekkangrep. I mitt hode hørtes jo dette litt for godt ut til å være sant, men jeg har også sett de dukene hvor vannet bare samler seg som en dråpe og du kan tørke det av - kanskje det er samme opplegg? Insider testet de nye skoene og sånn ble resultatet:

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer