Sexy

Uhyggelig sexy

Christina Loverys klær er som klippet ut av en vakker og skremmende drøm.

Alle foto: Det tredje øyet
Alle foto: Det tredje øyet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
- Materialet og draperinger i plaggene skal fungere som en forlengelse av den erotiske kroppen. Samtidig skal det være noe urovekkende der også, sier Lovery selv om kolleksjonen som ble presentert under Oslo Fashion Week.Og det urovekkende var i høyeste grad til stede på visningen. Modellene har noe vixen-aktig over seg, der de kommer innhyllet i et blått lys nedover catwalken. Med alvorlige ansikter og burgunderfarget øyeskygge viser de fram den nye kolleksjonen.
 • Elleville Moods-tilstander
 • - Ellevill eventyrlig motefest
 • - Slik blir jeansrumpa fin
 • Mote du legger merke til
 • Klær for gudinner

  Kolleksjonen er satt sammen av klær med spennende draperier, med kjoler som bærende elementer. Silkejersey og skinn er materialer som går igjen i den drømmeaktige kolleksjonen. Christina Loverys særpreg ligger mye i de ulike og effektfulle draperingsteknikkene som er brukt. De kan sees på de vide gudinne-kjolene, samt på et lekkert skjørt med høyt liv. Fargene som går igjen er toner av rosa, beige og bronse og sjokolade.

  Se bildene fra Christina Loverys visning her:

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer