Berlin Fashion Week

Ukens best kledde fra Berlin Fashion Week

Hvem mener du fortjener seieren? Sjekk ut disse lekre antrekkene!

BERLIN FASHION WEEK: Streetstyle-bildene blir så kule med rett bakgrunn, og selvfølgelig rett antrekk. Her er Patricia Manfield i Berlin under moteuken i fjor. Sjekk ut jentene som kjemper om ukens best kledde fra Berlin Fashion Week lengre ned i saken! Foto: wenn.com
BERLIN FASHION WEEK: Streetstyle-bildene blir så kule med rett bakgrunn, og selvfølgelig rett antrekk. Her er Patricia Manfield i Berlin under moteuken i fjor. Sjekk ut jentene som kjemper om ukens best kledde fra Berlin Fashion Week lengre ned i saken! Foto: wenn.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fashion Week er i gang for fullt, og det hele startet denne uken i Berlin. Her samles fotografer, designere, moteprofiler og moteinteresserte seg for å se på de ferskeste kolleksjonene til tyske designere.

I tillegg til å se noen fantastiske kolleksjoner, er fashion week en perfekt mulighet for å hente litt inspirasjon fra andre steder enn catwalken. Jenter fra hele verden samler nemlig sammen det beste fra klesskapet sitt og setter sammen noen superlekre antrekk. Det er disse antrekkene streetstylefotografene sørger for å knipse et bilde av, og vi har plukket ut noen favoritter fra moteuken i Berlin. 

Sjekk ut bildene under annonsene og gjør opp en mening om hvem du mener fortjener tittelen ukens best kledde fra Berlin Fashion Week!

LES OGSÅ: 18 superfine plagg til under 350 kroner!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer