Skjønnhetstips:

Ukens skjønnhetstips fra redaksjonen

Hva med å prøve en putespray?

SKJØNNHETSTIPS: Vi har testet mange forskjellige produkter og deler noen av våre favoritter. FOTO: NTB Scanpix
SKJØNNHETSTIPS: Vi har testet mange forskjellige produkter og deler noen av våre favoritter. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Vi er så heldige som stadig får lov til å teste nye produkter fra produsenter over hele verden. Ofte finner vi produkter som vi faller helt pladask for, og da må vi selvfølgelig dele det med dere!

Samtidig er det noen favoritter vi har hatt i mange, mange år som vi aldri kommer til å bytte ut.

RONJA ROGNMO
desk- og frontansvarlig kk.no
Etter ett år med platinablondt hår og bleking av ettervekst hver 5. uke, har håret mitt blitt skikkelig slitt. Derfor er jeg helt avhengig av en sjampo som reparerer. Til vanlig bruker jeg «REDKEN Extreme Shampoo», men er alltid åpen for å prøve noe nytt, så for litt siden gikk jeg til innkjøp av «KÉRASTASE Resistance Bain Force Architecte Shampoo».

Det angrer jeg ikke på, for denne var god! Håret mitt ser faktisk sunnere ut og lukter helt nydelig. Det er også et stort pluss at lokkene mine virker lette og luftige etter bruk.

LES OGSÅ: Slik finner du riktig sjampo til deg

SJAMPO: Kerastase Resistance Bain Force Architecte Shampoo, kr 199 via Blivakker.no
SJAMPO: Kerastase Resistance Bain Force Architecte Shampoo, kr 199 via Blivakker.no Vis mer

MALINI GAARE BJØRNSTAD
journalist
Jeg har fått helt dilla på putesprayen til det svenske merket MON SUN! Ja, du leste riktig: putespray! Denne sprayen kan nemlig brukes både på soveputen før leggetid, for å skape en deilig og avslappende atmosfære - også på kroppen!

Jeg pleier å spraye et par spray før leggetid, og vipps føler jeg at jeg er på spa! Jeg innbiller meg også at jeg sovner raskere, og sover tyngre gjennom natten. Sprayen lukter supergodt av fiken og blomster, og er også vegan.

PUTESPRAY: Lights Out Calming Oats, kr 89 fra Mon Sun via Kicks.no
PUTESPRAY: Lights Out Calming Oats, kr 89 fra Mon Sun via Kicks.no Vis mer

STINE THERESE STRAND
utgavesjef
Denne highlighteren fra Dior gir en skikkelig fin glød uten å gjøre huden full av glitter. Finnes i fire ulike nyanser, 001-004, så du kan få den med både varm og kald undertone. Jeg har testet farge 001 og liker den veldig godt! Pudderet er superdrøyt, så selv om prisen er høy, får du mye for pengene.

Jeg bruker produktet til alt mulig – både som highlighter på kinnebena, som øyenskygge på hele lokket og som en detalj innerst i øyekroken for å åpne blikket. I tillegg kan du legge pudderet med en stor kost på skuldre og bryst for å få ekstra fin glød.

LES OGSÅ: Sanjas hudpleierutine består av 12 steg og inneholder snegleslim

PUDDER: Diorskin Nude Air Luminizer Powder 001, kr 515.
PUDDER: Diorskin Nude Air Luminizer Powder 001, kr 515. Vis mer

IDA HELENE BERGERSEN
journalist
De siste ukene har jeg brukt «KICKS Beauty Overnight Self Tan Face Gel». Kanskje rart, i og med at det har vært sol så å si hver dag, men ikke alle får vært ute i solen hele tiden… og når jeg først er ute, bruker jeg alltid høy solfaktor, så ikke smilerynkene skal få ta helt overhånd.

Derfor synes jeg at det er perfekt å få litt ekstra glød i ansiktet, uten at huden tar skade av det. Denne selvbruningskremen gjør deg ikke sykt brun, men du får en kjempefin, naturlig glød, og den lukter veeldig godt! Enkel å påføre også, bare pass på at du vasker hendene godt etterpå.

SELVBRUNING: Kicks Beauty Overnight Self Tan Gel, kr 199.
SELVBRUNING: Kicks Beauty Overnight Self Tan Gel, kr 199. Vis mer

SARA FLAAEN LICIUS
journalist
Jeg er fan av enkel, men effektiv ansiktspleie, og liker å holde meg til noen få, faste kjerneprodukter. Nå kan det derimot hende jeg må utvide sortimentet mitt litt! Dette serumet fra Vichy skal smøres inn på nyvasket ansikt morgen og kveld, før eventuell dag- eller nattkrem. En eller to dråper holder, og serumet har en lett, geleaktig konsistens som er god å påføre. Den trekker seg fint inn i huden!

Produktet inneholder få ingredienser, men skal styrke huden og gjøre den mer motstandsdyktig i møte med eksterne faktorer som UV-stråler, forurensning og vær. I tillegg gir det fuktighet og glød. Jeg synes virkelig serumet har innfridd til forventningene, og det passer også til alle aldre og hudtyper - også sensitiv hud.

SKIN BOOSTER: Vichy Mineral 89 Booster, kr 289 via Komplettapotek.no
SKIN BOOSTER: Vichy Mineral 89 Booster, kr 289 via Komplettapotek.no Vis mer

MINA HELENE KNUDSEN
sosiale medier-ansvarlig
Jeg ELSKER den nyeste kolleksjonen til Rituals, «the Ritual of Karma». De siste ukene har jeg sverget til flere av de produktene, blant annet en solkrem (30 spf) og after sun - og ikke minst den freshe bodylotionen! Sistnevnte har en fantastisk frisk sommerduft av hvit lotus og hvit te, er lett å påføre, trekker seg godt inn i huden, samt at den har et lite glimt av shimmer, som er helt perfekt for sommeren.

Jeg er en ganske stor fan av Rituals og kan også anbefale kroppsoljen deres. Den finnes i ulike lukter og gir deg en skinnende glød, noe som passer ypperlig etter en lang dag på stranda! Kan også brukes i håret, så her får du to i én.

LES OGSÅ: - Hvis ikke du renser bort solkremen skikkelig om kvelden vil SPF-en bli giftig på huden

BODY CREAM: The Ritual of Karma Soul Shimmering Body Cream, kr 195.
BODY CREAM: The Ritual of Karma Soul Shimmering Body Cream, kr 195. Vis mer

SILJE HELGESEN
journalist
Denne sommeren har utvilsomt bydd på MYE sol! Heldigvis for kropp og sinn, men kanskje ikke like heldig for hud og hår? I alle fall ikke uten gode pleieprodukter. Siden jeg til vanlig har ganske tørt og krusete hår pleier jeg å merke ekstra godt på toppen når sola har stekt som mest. Jeg snakker floker med stor F og hårstrå tørrere enn sandpapir – et problem jeg har hatt….. helt til i år!

Nå tror jeg nemlig at jeg har funnet løsningen, nemlig GHD varmebeskyttende hårspray med UV-beskyttelse! Jeg sprayer denne lett over hele håret før jeg skal ut i sola, og endelig er jeg en av de som faktisk kan få noenlunde kontroll på håret igjen etter en lang dag på stranda. Det føles også mye mykere enn før, i tillegg til at den lukter den godt. Dobbel-YEY!

VARMEBESKYTTENDE SPRAY: ghd Heat Protect Spray UV, kr 269 via Blivakker.no
VARMEBESKYTTENDE SPRAY: ghd Heat Protect Spray UV, kr 269 via Blivakker.no Vis mer

MALIN GADEN
journalist
Etter å ha intervjuet ei jente som reddet den urene huden sin ved å bruke koreansk hudpleie, gikk jeg til innkjøp av to produkter selv. Egentlig består en koreansk hudpleierutine av mange, mange steg, men jeg har begynt stille og rolig med en såkalt dobbelrens.

Jeg har vært ekstremt dårlig på å rense huden min, og selv om jeg fremdeles er i startfasen, føles huden min utrolig bra. Den føles rett og slett ren! Begynn med den oljebaserte rensen og avslutt med den vannbaserte.

LES OGSÅ: Skjønnhetsproduktet Adele, Victoria Beckham og Rihanna sverger til

DOBBELRENS: Fra venstre: Low ph Good Morning Gel Cleanser fra COSRX via Skinsecret.no, kr 159. Black Sugar Perfect Cleansing Oil, kr 219 via Skinsecret.no.
DOBBELRENS: Fra venstre: Low ph Good Morning Gel Cleanser fra COSRX via Skinsecret.no, kr 159. Black Sugar Perfect Cleansing Oil, kr 219 via Skinsecret.no. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer