Nyheter og anbefalinger:

Ukens skjønnhetstips fra redaksjonen

Her er nyhetene vi ønsker å teste og de vi allerede har forelsket oss i!

UKENS SKJØNNHETSTIPS: Vi har testet alt fra øyebrynspenn til roll on-parfyme. Foto: Scanpix
UKENS SKJØNNHETSTIPS: Vi har testet alt fra øyebrynspenn til roll on-parfyme. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Vi er så heldige som stadig får lov til å teste nye produkter fra produsenter over hele verden. Ofte finner vi produkter som vi faller helt pladask for, og da må vi selvfølgelig dele det med dere!

LES OGSÅ: Chioma Anugweje deler sin skjønnhetsrutine og beste sminketips!

INGEBORG HELDAL

ansvarlig redaktør
Jeg har et langt kjærlighetsforhold til Dior, og drømmer om å kunne gå inn i butikken deres i Avenue Montagne i Paris som Carrie Bradshaw i «Sex og Singelliv» og kjøpe ALT! Det har jeg innsett at lommeboka aldri kommer til å tillate, så jeg trøster meg med lipglosser og øyeskygger. Akkurat nå har ønsker jeg meg den nye øyeskyggepaletten deres, som har AKKURAT de fargene jeg elsker i høst. Den minner meg om en tur i fjellet når alle fargene slår ut i full høstskrud, også gir det den et lite ekstra piff at den har fått navnet «Devilish».
kr 575

Ukens skjønnhetstips fra redaksjonen

STINE THERESE STRAND

utgavesjef
Jeg har falt skikkelig for denne matte lipglossen fra Max Factor i fargen «Nude silk». Vanligvis er jeg ikke så glad i matte finisher på leppene, men denne liker jeg! Den er ikke for tørr, men sitter samtidig godt og lenge. Og fargen er perfekt til hverdags, den har en fin nude-nyanse uten å være for lys
kr 119, Max Factor, Lipfinity Velvet Matte

LES OGSÅ: Disse kjerringrådene mot kviser kan være skadelige for huden

Ukens skjønnhetstips fra redaksjonen

RONJA ROGNMO

desk- og frontansvarlig
Hvis jeg måtte bruke én parfyme resten av livet hadde det blitt Byredos «Perfume Oil Roll-on Bal D'Afrique». Jeg er heeelt frelst! Den lukter som en romantisk tropenatt i juli. Den er faktisk så god at jeg nesten ikke har lyst til å tipse andre om den – i fare for at den blir utsolgt før jeg rekker å kjøpe meg en ny (min gikk i gulvet forrige helg. Jeg er knust).
kr 480 / parfymeri.no

Ukens skjønnhetstips fra redaksjonen

SILJE HELGESEN

fungerende sosiale medier-ansvarlig
For noen år siden ble jeg introdusert for dette vidunderpudderet til Sensai av en venninne – og helt siden jeg plukket det med meg fra tax free på Gardermoen i 2015 har jeg vært frelst! Til hverdags bruker jeg det på huden alene som foundation, og det er SÅ deilig å slippe både kliss og skjolder i ansiktet. Pudderet har en supergod dekkevne og gir i tillegg en fin glød. Skal jeg pynte meg litt ekstra, legger jeg bare litt blush og highlighter over så er jeg «good to go»!
kr 375

LES OGSÅ: Du kan takke denne dama for at maskaraen din ikke renner

Ukens skjønnhetstips fra redaksjonen

MALIN GADEN

journalist & moteansvarlig
Silje Noreng har gjort stor suksess med øyebrynsbedriften Brow Rehab, og nå har hun lansert egne skjønnhetsprodukter! Nylig fikk jeg teste noen av nyhetene og falt pladask for øyebrynspennen med kost. Den er så enkel å bruke og gir virkelig et skikkelig fint resultat. Selv om jeg er superfornøyd, skulle jeg ønske at prisen på produktet var litt snillere med lommeboka mi.
(kr 255, Brow Rehab Cosmetics, Precision Brow Pencil).

Ukens skjønnhetstips fra redaksjonen

MALINI GAARE BJØRNSTAD

journalist
Etter at jeg fylte 30 år, og fikk fast jobb som journalist som innebærer utallige timer foran pc-en, har huden min blitt skikkelig oljete. Det er helt krise! Jeg har hørt mye bra om «den grønne serien» til Ole Henriksen, som er spesielt utviklet for oss med oljete hud. Den lover å gjøre huden matt og samtidig minimere porene slik at huden føles myk og blir fylt med fuktighet. Det høres ut som en perfekt produktserie for meg! I serien finnes alt fra toner, fuktighetskrem, renseservietter og en spesialkrem de kaller «Oil Control Hydrator» – som visstnok skal gjøre underverker!
kr 495 / blush.no

LES OGSÅ: Ny trend: Nå skal parfymen lukte som personligheten din

Ukens skjønnhetstips fra redaksjonen
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer