Sminke, hår og hudpleie:

Ukens skjønnhetstips fra redaksjonen

Disse favorittene finner du i matbutikken!

TIPS FRA REDAKSJONEN: Denne uken har vi samlet sammen våre favoritter fra matbutikken! Foto: Scanpix
TIPS FRA REDAKSJONEN: Denne uken har vi samlet sammen våre favoritter fra matbutikken! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Vi er så heldige som stadig får lov til å teste nye produkter fra produsenter over hele verden. Ofte finner vi produkter som vi faller helt pladask for, og da må vi selvfølgelig dele det med dere!

Men, vi har også noen favoritter du ikke trenger å dra til den mest eksklusive butikken for å finne - samt ikke bruke flere hundre kroner på. Her er våre skjønnhetsfavoritter som du finner på matbutikken:

INGEBORG HELDAL

ansvarlig redaktør
- Jeg skal ærlig innrømme at det ikke er så mange av egenpleieproduktene mine jeg kjøper på Kiwi’n på hjørnet. Men en ting jeg ALLTID kjøper på dagligvare er deodoranten min. Jeg elsker Sterilan sin lyseblå og rosa som heter «Blooming Fresia». Den lukter så fresht og krasjer ikke med parfymene mine.
kr 37 via Sparkjop.no

Ukens skjønnhetstips fra redaksjonen

STINE THERESE STRAND

utgavesjef
- Tørrsjampoen fra Define er et godt kjøp! Den lukter friskt og gjør at håret ser rent ut, uten å legge igjen for mye produktrester i håret.
kr 70

LES OGSÅ: Vi har testet tørrsjampoer - slik ble resultatet!

Ukens skjønnhetstips fra redaksjonen

MALINI GAARE BJØRNSTAD

journalist
- Jeg ELSKER Dr Greves gel-krem Aloe vera 97 %! Den selges i de aller fleste matbutikker, og funker like bra etter en varm sommerdag med mye sol, som når du har svettet på trening og trenger en avkjølende boost over kroppen. Den grønnaktige geleen trekker seg raskt inn i kroppen, og gjør den silkemyk – skikkelig lenge – og dét for under en hundrings! Den smitter ikke av på klærne, og har en nøytral duft. Jeg er for øvrig overbevist om at brunfargen holder seg mye lenger etter at jeg har smurt kroppen inn med aloe vera-kremen. En skikkelig must have i baderomshyllen!
kr 80 via Sparkjop.no

Ukens skjønnhetstips fra redaksjonen

IDA HELENE BERGERSEN

journalist
- Jeg har brukt Simple sine sminkeservietter i mange år. Skulle ønske jeg var en person som renser huden morgen og kveld, men ofte blir sminken fjernet med denne. Det er jo så innmari enkelt!
cirka kr 40

LES OGSÅ: Bli ny: Se så flott Bente ble med kort hår!

Ukens skjønnhetstips fra redaksjonen

RONJA ROGNMO

frontansvarlig kk.no
- Du kan lage en digg leppeskrubb ved å bruke olje og sukker! Det tipset plukket jeg opp fra en sak vi har hatt tidligere her på KK.no.

  • Alternativ 1 : To spiseskjeer olje eller kokosolje og én spiseskje sukker.
  • Alternativ 2: To Spiseskjeer honning og én spiseskje sukker.
  • Alternativ 3: To spiseskjeer mandelolje og én spiseskje sukker.

SILJE HELGESEN

sosiale medier-ansvarlig
- Mitt matbutikk-kupp gjorde jeg for et par uker siden da jeg desperat en søndag plutselig var tom for både sjampo og balsam. Jeg gikk ned til min lokale søndagsbutikk Bunnpris for å sjekke utvalget – og faktisk så jeg to freshe, lyseblå flasker jeg fikk lyst til å prøve ut. Jeg ELSKER jo alt som lukter kokos, og «Sunsilk Coconut Dream» var intet unntak! Håret mitt luktet godt i flere dager etterpå, i tillegg til at de gjorde akkurat den samme jobben som de andre dyre variantene jeg vanligvis pleier å gå for. Dette ble definitivt en ny budsjett-favoritt hos meg!
kr 35 per flaske på Sparkjop.no

Ukens skjønnhetstips fra redaksjonen

MALIN GADEN

moteansvarlig
- Jeg har prøvd ganske mange fuktighetskremer - både rimelige og dyre. Nå har jeg funnet en som jeg kommer til å holde meg til en stund. Denne fuktighetskremen fra Nivea har en tjukk konsistens, men trekker seg samtidig lett inn i huden. Den lukter godt og gir en god følelse! Samtidig føler jeg at huden virkelig har blitt mykere.
cirka kr 70

LES OGSÅ: Disse spennende skjønnhetsnyhetene må du sjekke ut

Ukens skjønnhetstips fra redaksjonen
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer