Sminke, hår og hudpleie:

Ukens skjønnhetstips fra redaksjonen

Disse favorittene finner du i matbutikken!

TIPS FRA REDAKSJONEN: Denne uken har vi samlet sammen våre favoritter fra matbutikken! Foto: Scanpix
TIPS FRA REDAKSJONEN: Denne uken har vi samlet sammen våre favoritter fra matbutikken! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Vi er så heldige som stadig får lov til å teste nye produkter fra produsenter over hele verden. Ofte finner vi produkter som vi faller helt pladask for, og da må vi selvfølgelig dele det med dere!

Men, vi har også noen favoritter du ikke trenger å dra til den mest eksklusive butikken for å finne - samt ikke bruke flere hundre kroner på. Her er våre skjønnhetsfavoritter som du finner på matbutikken:

INGEBORG HELDAL

ansvarlig redaktør- Jeg skal ærlig innrømme at det ikke er så mange av egenpleieproduktene mine jeg kjøper på Kiwi’n på hjørnet. Men en ting jeg ALLTID kjøper på dagligvare er deodoranten min. Jeg elsker Sterilan sin lyseblå og rosa som heter «Blooming Fresia». Den lukter så fresht og krasjer ikke med parfymene mine.kr 37 via Sparkjop.no

STINE THERESE STRAND

utgavesjef- Tørrsjampoen fra Define er et godt kjøp! Den lukter friskt og gjør at håret ser rent ut, uten å legge igjen for mye produktrester i håret.kr 70

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.