Emili Sindlev

Ukens stilcrush: Emili Sindlev

Vi viser deg hvordan du kan kopiere looken til den kule, danske it-jenta!

LA DEG INSPIRERE: Emili Sindlev under vinterens Oslo Runway. Foto: Malin Gaden
LA DEG INSPIRERE: Emili Sindlev under vinterens Oslo Runway. Foto: Malin Gaden Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi fikk øynene opp for danske Emili Sindlev for ikke så lenge siden. Og etter at hun poppet opp i Instagram-feeden vår den første gangen har hun ikke forsvunnet. Daglig deler hun bilder av antrekkene sine som bare OSER inspirasjon. For hvis det er ei som klarer å kombinere mønster, tekstiler og farger, så er det Emili.

Akkurat det å bruke farger, er ikke noe vi nordmenn er flinkest til. Men da er det bra vi har slike damer som Emili Sindlev som viser oss de mest kreative måtene å bruke dem på. Her snakker vi ikke en fargesprakende veske til et mørkt antrekk. Nei, det er snakk om et rosa skjørt med en gul genser og et par sko i mønster med en veske i en helt annen farge. Og dette antrekket er gjerne i ulike tekstiler. 

Så dersom du skulle ha en dårlig dag, eller en dag hvor du ikke helt klarer å finne ut av hva du skal ha på deg, bør du ta en titt inn på Instagram-en hennes. Dansken har så langt nesten 100.000 følgere på bildedelingstjenesten og vi skjønner godt hvorfor. Vi skjønner det faktisk så godt at vi nå må begynne stjele stilen hennes. Du finner inspirasjon nederst i saken!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer