LA DEG INSPIRERE: Emili Sindlev under vinterens Oslo Runway. Foto: Malin Gaden
LA DEG INSPIRERE: Emili Sindlev under vinterens Oslo Runway. Foto: Malin Gaden Vis mer

Emili Sindlev

Ukens stilcrush: Emili Sindlev

Vi viser deg hvordan du kan kopiere looken til den kule, danske it-jenta!

Vi fikk øynene opp for danske Emili Sindlev for ikke så lenge siden. Og etter at hun poppet opp i Instagram-feeden vår den første gangen har hun ikke forsvunnet. Daglig deler hun bilder av antrekkene sine som bare OSER inspirasjon. For hvis det er ei som klarer å kombinere mønster, tekstiler og farger, så er det Emili.

Akkurat det å bruke farger, er ikke noe vi nordmenn er flinkest til. Men da er det bra vi har slike damer som Emili Sindlev som viser oss de mest kreative måtene å bruke dem på. Her snakker vi ikke en fargesprakende veske til et mørkt antrekk. Nei, det er snakk om et rosa skjørt med en gul genser og et par sko i mønster med en veske i en helt annen farge. Og dette antrekket er gjerne i ulike tekstiler. 

Så dersom du skulle ha en dårlig dag, eller en dag hvor du ikke helt klarer å finne ut av hva du skal ha på deg, bør du ta en titt inn på Instagram-en hennes. Dansken har så langt nesten 100.000 følgere på bildedelingstjenesten og vi skjønner godt hvorfor. Vi skjønner det faktisk så godt at vi nå må begynne stjele stilen hennes. Du finner inspirasjon nederst i saken!

LES OGSÅ: Her gjør Kendall Jenner et utradisjonelt stylinggrep

 Foto: Skjermdump fra Instagram / @emilisindlev
Foto: Skjermdump fra Instagram / @emilisindlev Vis mer

 

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: