Stiltips:

Ukens stilcrush: Gilda Ambrosio

Stjel stilen hennes!

UKENS STILCRUSH: Italienske Gilda Ambrosio bare oser inspirasjon! Foto: Scanpix
UKENS STILCRUSH: Italienske Gilda Ambrosio bare oser inspirasjon! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Det er som oftest i løpet av disse kalde høst- og vintermånedene vi er på mest leting etter inspirasjon. Mest sannsynlig kommer det av at det stadig blir mørkere og mørkere ute. Akkurat været kan ha mye å si på humøret ditt, som dermed kan gjøre deg litt mindre oppfinnsom når det kommer til det å sette sammen antrekk.

For når du står opp om morgenen og det er bekmørkt ute, er det nok ikke de mest fargerike plaggene som blir dratt ut av klesskapet. Selv har jeg funnet ut at det hjelper mye ved å følge et par kule damer på Instagram. Her er det nemlig mønster, farger og moro hver eneste dag. Men så har du også damer som Vogue-redaktør Sarah Harris som holder det hele mer enkelt, men heller har fokus på materialer og detaljer.

Og selv om vi også elsker denne stilen, har vi bestemt oss for at vi trenger litt mer. Vi trenger noen som kjører på meg deilige fargekombinasjoner, kult tilbehør, og rett og slett bare skikkelig rå antrekk. Det er her streetstyle-stjerne Gilda Ambrosio kommer inn i bildet.

LES OGSÅ: 8 maskaraer vi sverger til

SÅ KUL: Vi elsker hvordan Ambrosio styler antrekkene sine. Foto: Scanpix
SÅ KUL: Vi elsker hvordan Ambrosio styler antrekkene sine. Foto: Scanpix Vis mer

Og ja, stilen er like kul som navnet til den italienske designeren. Ambrosio er nemlig deleier av merket «Attico» sammen med Giorgia Tordini. De to går hånd i hånd under moteuker i de største storbyene, og blir gang på gang knipset av streetstyle-fotografer som jobber for verdens største motemagasiner. Ambrosio leverer nemlig alltid noe nytt og spennende når vi ser henne på gaten. Ønsker du å la deg inspirere av henne, kan du sjekke ut punktene under som er et must i italienerens garderobe:

  • Se etter iøynefallende sko
  • Solbriller i ulike former er et must
  • Prøv fargekombinasjoner som lilla og rødt, rødt og rosa, og gjerne flere nyanser av samme farge
  • Pøs på med armbånd og ringer i gull og sølv
  • Ambrosios stil er en blanding av både pyntet og avslappet - prøv å kombiner de to for kule antrekk!

LES OGSÅ: Ukens stilcrush: Laura Eguizabal
LES OGSÅ: Stjel stilen til danske Emili Sindlev!

PARTNERE: Giorgia Tordini (til høyre i bildet i midten) og Gilda Ambrosio eier merket Attico sammen. Foto: Scanpix
PARTNERE: Giorgia Tordini (til høyre i bildet i midten) og Gilda Ambrosio eier merket Attico sammen. Foto: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer