UKENS STILCRUSH: Er spanske Laura Eguizabal!   Foto: Skjermdump fra Instagram / @laura_eguizabal
UKENS STILCRUSH: Er spanske Laura Eguizabal! Foto: Skjermdump fra Instagram / @laura_eguizabal Vis mer

Stiltips

Ukens stilcrush: Laura Eguizabal

Avslappet og kult, men samtidig fargerikt og sprekt!

Publisert

Noen ganger kommer vi over en Instagramkonto vi aldri har sett før, som er full av inspirasjon. Og nå har vi kommet over en som er fylt med akkurat det vi trenger nå og i tiden framover: farge. Fashionista Laura Eguizabal er bosatt i Madrid og legger daglig ut bilder av de fantastiske antrekkene sine.

Ved første øyekast ser det kanskje ut som om dette blir litt for mye for deg, men Laura viser hvor enkelt (og komfortabelt) det faktisk kan være å kle seg kult! Ofte bruker hun et par avslappede, sorte bukser og kombinerer dem med en logo t-skjorte og en lang kåpe. Til så å si alle antrekkene hennes topper hun det hele med et par solbriller - gjerne et par av de mest trendy denne sesongen! Sjekk dem ut her. 

En logo-genser, eller t-skjorte, er noe du finner flere av i klesskapet hennes. Disse kan du bruke med skjørt, bukser, jeans, shorts - ja, hva enn det måtte være! Men hvis det er en stylingkombinasjon Eguizabal virkelig er god på (og bruker svært ofte), så er det lag på lag-styling. Over t-skjortene sine har hun ofte en spagettistroppkjole. Dette er noe vi har sett mye av det siste året, men Eguizabal viser at det er ingen grunn til å slutte med det!

LES OGSÅ: 5 bh-tips du må ta med deg inn i prøverommet

Slik får du stilen hennes:

 Foto: @laura_eguizabal
Foto: @laura_eguizabal Vis mer

STJEL STILEN

Under har vi samlet sammen plaggene som er inspirert av Lauras superkule stil. Kommer du til å teste ut den spanske fashionistaens fargeglade look?

LES OGSÅ: Her er skjønnhetsnyhetene for våren 2017!

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer