Mote:

Ukens stilcrush: Nnenna Echem

– Jeg har funnet meg selv og min personlighet gjennom mote.

NNENNA ECHEM: Den norske moteprofilen deler sine beste stiltips! Foto: Privat
NNENNA ECHEM: Den norske moteprofilen deler sine beste stiltips! Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Mote er utrolig viktig for meg, fordi det er en måte jeg kan uttrykke meg selv på. Mote har blitt viktigere jo eldre jeg har blitt, og jeg kjenner at jeg har funnet meg selv og min personlighet gjennom mote, sier Nnenna Echem til KK.

Hun har raskt blitt et av de hotteste navnene i den norske moteindustrien. Hun gjør seg også bemerket i utlandet. Det går sjelden en moteuke forbi uten at streetstyle-fotografene har knipset flerfoldige bilder av Echem.

Blant grunnene til at Nnenna har blitt en av våre favoritter, er hennes fargerike stil.

– Jeg vil nok si at stilen min er en blanding av feminin og maskulin, samt svært fargerik. Jeg elsker å bruke farger og mønstre, og kombinere det på unike måter.

Foto: Privat
Foto: Privat Vis mer

Selv om hun stadig vekk prøver nye fargekombinasjoner og tester nye, spennende plagg, er det en trend hun mest sannsynlig ikke kommer til å ta i bruk med det første.

– Jeg har sett at sokker i sandaler plutselig har blitt trendy. Tror nok at jeg hopper over denne!

Foto: Privat
Foto: Privat Vis mer

– Hvilke trender har du troen på denne høsten?

– Dyreprint er alltid en hit! Ellers har jeg også troen på beige toner. Blomsterprint er noe vi oftest ser om sommeren, men tror det også kommer til å være en del av det denne høsten.

Denne høsten tar Echem også med seg sommerkjolene sine inn i de kaldere månedene.

– Trikset er å ta en blazer over og så er man «good to go»!

Foto: Privat
Foto: Privat Vis mer

Her henter hun inspirasjon

Som influenser blir det mye reising på Nnenna. Her henter hun inspirasjon til hva hun selv ønsker å kle seg i.

– Det er her jeg henter absolutt mest inspirasjon. Spesielt i byer som Paris, København og New York. Ellers elsker jeg å følge med på influensere som Maria Bernad, Hanna MW og Babba Canales. De har alle ulike måter å uttrykke seg selv gjennom mote, og det synes jeg er utrolig inspirerende å følge med på.

Nnennas beste kjøp er en vintage skinnjakke hun kjøpte i Paris for 20 euro.

– Jeg skulle ønske jeg var flinkere til å kjøpe mer vintage, og investere i unike kvalitetsplagg, i stedet for å kjøpe klær fra kjedebutikker.

– Hva er ditt best stiltips?

– Ikke undervurder tilbehør. Tilbehør som smykker, vesker eller hårpynt kan virkelig hjelpe et antrekk. Det er også viktig at man går i det man føler man er komfortabel med, og ikke kun fordi det er trendy. Stil er ikke bare klærne man har på seg, men hvordan man bærer dem, og da er selvtillit viktig.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer