Stjel Stilen

Ukens stilcrush: Sarah Harris

Enkelt og elegant med hint av interessante elementer!

STJEL STILEN: Sarah Harris Foto: Rex Features
STJEL STILEN: Sarah Harris Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste tiden har vi virkelig forelsket oss i moteredaktøren av British Vogue: Sarah Harris. Det vi først og fremst har falt helt pladask for er hennes lange, sølvfargede hår. Flere har testet en farge som denne det siste året, og Harris får det virkelig til å funke! Ellers holder hun stilen sin forholdsvis enkel, og det er noe vi også elsker. Mye på grunn av at det viser hvor enkelt det kan være å få til en kul stil.

Harris går mye i sort, hvitt og grått, og selv om dette er farger ekspertene ikke er helt for (for å si det mildt), er det helt åpenbart at vi elsker det. Det er tydelig at moteredaktøren har fokus på de gode basisplaggene du kan bruke år etter år, men spriter opp antrekkene ved hjelp av interessante elementer som en kul jakke, et korsett (som er tilbake for fullt denne sesongen), og plagg i iøynefallende materialer. Kort fortalt kan dette oppsummere stilen til kule Sarah Harris:

  • Nøytrale farger
  • Gode basisplagg
  • Statementplagg (jakker, bukser etc)
  • Plagg i lakk
  • Loafers, sneakers og nette stilettsandaler
  • Strikkagensere
  • Korsett
Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer

Stjel stilen

Ønsker du å bare kopiere hele looken til moteredaktøren? For det gjør nemlig vi! Under har vi samlet sammen plaggene som vil gjøre at du bare kan stjele hele stilen til den inspirerende dama Sarah Harris. Skulle ikke akkurat denne looken være noe for deg, kan du sjekke ut noen andre vi har listet opp her:

LES OGSÅ: Stjel stilen til Caroline de Maigret
LES OGSÅ: Stjel stilen til Tone Damli
LES OGSÅ: Stjel stilen til Camille Charriere

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer