Vårmote 2016

Ukens stiltips med Darja: Her er 8 av vårens fineste trender

Jeg har tatt pulsen på vår- og sommertrendene - og her er noe for enhver smak!

Publisert
Sist oppdatert

Endelig er våren her! Nå er tiden inne for å fornye garderoben, bytte ut ullkåper med skinnjakker og la anklene  glippe frem. Under moteukene i fjor viste verdenskjente designere sine kolleksjoner, men det er først nå klærne er tilgjengelige.

Butikkene fylles opp med denim, 90-tallsinspirerte spaghettikjoler, bare skuldre, romantiske blonder, skinnende materialer og klassiske striper, for å nevne noe. Her finner du noe for enhver smak! Kolleksjonene varierer fra delikat minimalisme hos blant annet Calvin Klein og Hermès, til maksimalisme og vågal styling a la Gucci.

Her får du min lille update på sesongens fineste trender:

NETTING: Man kan spotte den sexy nettingen i flertallet av kolleksjonene denne våren. Enkelte designere har gått all in på trenden, mens andre har holdt seg til små glimt av den transparente stilen - alt fra kjolen, skjørt og gensere til strømper, topper og tilbehør.

SPANSKE VIBBER: Det er tydelig at flere av designere har latt seg inspirere av den latinske kulturen med røde toner, drapperinger og røde snitt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer