Kle Deg Slankere

Ukens stiltips med Darja: Kler du deg i disse fargene får du mer energi!

Det kan du få ved å kombinere rødt, blått og rosa.

FARGERIKT: Gjør som jeg har gjort her - kle deg i noe fargerikt, det har MASSE å si for humøret! Foto: Jakob Landvik
FARGERIKT: Gjør som jeg har gjort her - kle deg i noe fargerikt, det har MASSE å si for humøret! Foto: Jakob Landvik Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jeg er den første til å innrømme at jeg elsker de mørke fargene, spesielt nå som er det er kaldt og til tider uinspirerende å kle seg. Men fargeekspert og kreativ leder hos Fargeriket, Dagny Thurmann-Moe, har tidligere sagt til KK.no at det faktisk er det motsatte vi trenger. 

LES OGSÅ: Disse fargene får øynene dine til å poppe

- Siden lyset og fargene forsvinner fra omgivelsene våre, er det viktig å tilføre hverdagen dette på andre måter. 

Se hele bildeserien nederst i saken!

Thurmann-Moe har forklart at hvert eneste år får vi større behov for energi. Det er fordi solen forsvinner, fargene blir borte fra naturen og det rundt oss.

- Livet blir mer eller mindre en gråskala. En løsning på dette er farger! Rødt, oransje og gult er de fargene som «booster» oss mest, og er perfekte for både kåper, jakker og strikkegensere. 

LES OGSÅ: Disse fargene kan øke sexlysten

Gjør som jeg har gjort her og kombiner ulike farger - det er faktisk overrakende forfriskende! Rosa og rødt har vi for lengst avklart at er en fin kombinasjon, og dersom du tilføyer en delikat blåtone understreker du den fargerike og energiske stilen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer