øredobber

Ukens stiltips med Darja: Øredobbene som løfter ethvert antrekk (alle koster under 150 kr!)

Sesongens fineste tilbehør har noe for enhver smak - finn dine favorittøredobber her.

ØREDOBBER: Et enkelt antrekk blir alt annet enn kjedelig når du har sesongens lekreste tilbehør - øredobber. Priser og merker finner du nederst i saken.  Foto: Jakob Landvik og produsentene
ØREDOBBER: Et enkelt antrekk blir alt annet enn kjedelig når du har sesongens lekreste tilbehør - øredobber. Priser og merker finner du nederst i saken. Foto: Jakob Landvik og produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tilbehør kan gjøre en stor forskjell på et antrekk, og ved å bruke store øredobber kan du enkelt fornye en kjole eller dress. Statement-øredobbene kommer i utallige materialer og modeller, så her er det ingen tvil om at det finnes noe for enhver smak. Enten du liker gull eller sølv, lange eller korte varianter. Statement-øredobbene er å se i kolleksjonene til verdens mest ettertraktende designere, og kjedebutikkene florerer av kopier. Jeg har funnet mine favoritter nederst i saken!

Velg mellom de lange, dinglende variantene med sterke farger, øredobber med fjær, marmor eller gull. Selv om øredekoren skal være synlig kan de gjerne være av den mer minimalistiske sorten også. Lange, stilrene varianter med runde detaljer øverst eller nederst ser vi mye av denne våren, både hos de store motehusene og i kjedebutikkene.

La smykkene komme til sin fulle rett ved å sette opp håret eller ha det gredd bak ørene. Dersom det kan føles voldsomt med store, fargesterke øredobber i hvert øre, kan du gå for en litt mer hipp stil med kun én øredobb.

Darja Barannik er ekspert på mote og skjønnhet for kk.no på deltid. I tillegg driver hun sin egn blogg selvstendig og uavhengig av sin stilling i kk.no.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer