Treningstøy

Ukens stiltips med Darja: Slik kler du deg kult på trening

Gjør veien over dørstokkmila litt kortere.

Publisert
Sist oppdatert

Januar er på mange måter synonymt med trening og ambisiøse mål. Treningssentrene florerer med mennesker som er klare for å starte et nytt år med tilsynelatende gode og sunne rutiner.

LES OGSÅ: Få drømmerumpa helt uten vekter

For min del er ofte veien over dørstokken sinnsykt lang. Jeg må vaske, jobbe, ta ringerunden – ja, what not; det er mye som skal gjøres før trening står på agendaen. Men, som alle andre er jeg også naturligvis glad i å føle meg bra, sterk og ha god samvittighet når jeg konsumerer boller og andre kaloribomber.

Derfor bruker jeg januarmåneden til å shoppe nytt treningstøy, som man vel å merke ofte finner på salg akkurat nå. Fordi nytt treningstøy gir meg motivasjon og et ønske om å trene oftere og mer!

Min treningshverdag varierer fra knallharde økter med PT til beroligende og meditative gåturer i skog og natur (kle deg varmt hvis du går ut nå - her får du tips). Noen dager er jeg til og med godt fornøyd med å ha gått trappene på jobb tur-retur x antall ganger. Husk at de mindre aktivitetene i hverdagen er vel så viktige - og det er ikke nødvendigvis på treningssenteret alle hører hjemme - vær kreativ og bruk kroppen! 

Forleden snakket jeg med med min venninne på telefonen, og etter 10 minutter i sofasnakk bestemte vi oss for å møtes for å fortsette samtalen. Ikledd boblejakke, tights og joggesko resulterte venninnesnakket i en 2-timer lang gåtur. Trening? Check!

Implementer trening i hverdagen og la det bli en del av livet ditt. Noen ganger klarer du tre økter, andre uker ingen. Kle deg sporty og finn tiden – enten du velger å gå hjem fra jobb, leke med barna eller gå tur i marka. Pent treningstøy hjelper deg på veien - kopier min stil her! 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer