Trendy

Ullplaggene som er verdt å sikre seg

Her er våre tips for å bevare en stilig look i kulden.

STRIKKEPLAGG: Maria Skappel Holzweiler viser deg hvordan hun bruker sine strikkeplagg. Her er våre favoritter. Hvor plaggene er fra, kan du lese lenger ned i saken. Foto: Mariaskappel.no, Produsentene
STRIKKEPLAGG: Maria Skappel Holzweiler viser deg hvordan hun bruker sine strikkeplagg. Her er våre favoritter. Hvor plaggene er fra, kan du lese lenger ned i saken. Foto: Mariaskappel.no, Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: Ingen av oss liker å fryse, derfor bør en tjukk og varm genser, strikkehansker og ull-lue være noe du bør gå til innkjøp for akkurat nå.

Strikkegenseren er fremdeles noe av det hotteste du kan bruke i høst. Finn en som passer til flere anledninger. 

Det gjelder å finne en som både kan brukes hjemme foran peisen, men også en som egner seg til en runde med shopping.

Heldigvis finnes det også utallige muligheter når det gjelder høst- og vinterkåpen. Gå for en som har et elegant snitt og som sitter riktig over skuldrene.

Luen har også satt sine spor denne sesongen. Spreke farger, morsomme detaljer og klassiske varianter i grov strikk er noe av det mest stilfulle vi ser i disse dager.

For å unngå å fryse, kan også et par bukser i ull være til god hjelp. Våre utvalgte følger bootcut-trenden som har vært noe av det mest trendy i år. Sleng deg på den store 70-tallsbølgen du også! 

LES OGSÅ: Tenk på dette før du kjøper boots

Gjør som designer og moteblogger Maria Skappel Holzweiler

Sammen med moren sin Dorthe Skappel (52) og søsteren Marthe (24), har STYLEmag-blogger Maria Skappel Holzweiler (29) gjort stor suksess. Sammen har de strikket en av de mest populære genseren i Norge: Skappelgenseren. 

SKAPPELGENSEREN: I Skappel-familien har alle strikkedilla, og hobbyen har blitt til en familiebedrift. Dorthe Skappel i front med døtrene Marthe (t.v.) og Maria. Foto: Astrid Waller
SKAPPELGENSEREN: I Skappel-familien har alle strikkedilla, og hobbyen har blitt til en familiebedrift. Dorthe Skappel i front med døtrene Marthe (t.v.) og Maria. Foto: Astrid Waller Vis mer

På bloggen sin viser hun at gode ullplagg er like trendy som noe annet.

«Nå på høsten er det koselig å sette seg foran peisen med bena godt brettet oppunder seg og med et strikketøy i fanget», skriver Skappel Holzweiler på bloggen sin. 

Og vi kan ikke bli mer enig. For å oppnå den ultimate vinterfølelsen, kreves varme og behagelige klær.

Mange synes det kan være vanskelig å gå til innkjøp av den rette ullgenseren eller den varme kåpen.

Flere forbinder klær i strikk til praktisk bruk, og klarer kanskje ikke forestille seg at slike plagg også kan være av de hotteste.

LES OGSÅ: Slik har Skappel- og Langmo-genserne blitt en kjempesuksess

Til info: Maria Skappel Holzweiler er en av bloggerne AdLINK Media jobber kommersielt med. AdLINK Media er et datterselskap av Aller Media.

MARIA SKAPPEL HOLZWEILER: Gjør som STYLEmag bloggeren å gå for ull og strikk nå.  Foto: Mariaskappel.no
MARIA SKAPPEL HOLZWEILER: Gjør som STYLEmag bloggeren å gå for ull og strikk nå. Foto: Mariaskappel.no Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer