Undertøy

Undertøy det damper av

Glem fransk åpning. Dette er mye drøyere.

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Ikke et sete var tørt da den spanske undertøysdesigneren Andres Sarda viste fram sin nyeste kolleksjon under moteuken i Madrid nylig.Her gikk det luftig for seg i gjennomsiktige blondebodyer, hullete silketruser og knall røde snørekorsetter.

Se bildene fra visningen lenger ned i artikkelen.

Alt annet enn sloggitruser

Sardas undertøy spiller på mørk romantikk og burlesque-tradisjonen à la 50-talls striptease.Stilen er hakket mer vampete enn vårens trender forøvrig, som er mykere og mer feminin, og kommer i fruktfatfarger som fersken, mango og appelsin.Krevende kreasjoner for deg som sverger til myke og komfortable sloggitruser, med andre ord.

Slik bruker du undertøyet

Skulle du ville jazze opp garderobeskuffen litt likevel, har du all grunn til å glede deg.For ikke nok med at du føler deg eksklusiv og aldri så lite frekk i pikant undertøy. Mye av det er dessuten så fint at du kan bruke det under kardiganer og dressjakker for en elegant og trendy stil.

La deg forføre av undertøyet her - og HUSK - det er hverdagene det er flest av:

Ikke noe for deg?

Men synes du det blir for drøyt å sprade rundt i franske åpninger både foran og bak? Da går du heller for de elskede bomullstrusene du er så glad i. For i følge dronningen av stilfull avkledning, Dita von Teese, blir du vel så heit i dem. - Du kan se sexy ut selv i en Bridget Jones-truse, sier burlesqedanseren og stilikonet til den britiske avisen the Telegraph. Her kan du lese mer om hvordan du blir heit i Sloggi.

Unngå gamlis-fella

Bedagelig anlagt til tross. Prøv å ikke la det skli helt ut likevel. For ifølge en britisk undersøkelse lar forbausende mange kvinner trusa bli både falmet og hullete før de slår seg løs i undertøysbutikkene.Hele 60 prosent går til anskaffelse av undertøy først når det er skikkelig krise, kommer det fram.Hvilket vil si at trusene er blitt skittenhvite og slappe i strikken, bh-spilene begynner å stikke ut eller plaggene har raknet litt her og der.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer