Undertøy

Undertøy mot kreft

Nå kan du støtte kampen mot brystkreft ved hjelp av en rosa hipster og en søt bomullstopp med sløyfer på.

Undertøy mot kreft
Publisert
Sist oppdatert
Kleskjeden InWear har flere ganger engasjert seg i kampen mot brystkreft. Nå setter de igjen fokus på sykdommen. I oktober starter de en kampanje hvor merket donerer penger til kreftsaken fra salget av et spesialdesignet undertøysett.
 • Les også: KK støtter Rosa sløyfe-aksjonen
 • Det feminine lingerisettet kommer i svart eller rosa og har den symbolske lille sløyfen på. Det består av en hipster og en topp i 100 prosent bomull som leveres i en eksklusiv rosa gaveeske. Settet kommer i et begrenset antall og er kun tilgjengelig fra oktober 2008. Det koster 400 kroner, hvorav 100 av dem går til kreftsaken.

  Viktigere enn noensinne

  - Vi er meget stolt over nok en gang å være en del av denne verdensomspennende kampanjen. Kampen mot brystkreft er viktigere enn noen sinne og vi håper inderlig at vårt bidrag vil hjelpe de enestående organisasjonene verden over til å nå enda lengre i deres kamp mot denne fryktelige sykdommen, sier Inwears Managing Director, Thomas Ulstrup, i en pressemelding.

  Penger til fem land

  All donasjon vil gå til å øke fokus på brystkreft, forskning, tidligere konstateringer og forebyggelsesprogrammer gjennom lokale organisasjoner i fem land. Landene som deltar er Danmark, Sverige, Norge, Nederland og Belgia.

  Stolte dansker

  Majken Samsøe fra den danske kreftforeningen er svært begeistret over kleskjedens tiltak.- Vi er meget stolte over Inwears deltagelse i kampanjen som setter økt fokus på brystkreft verden over og donerer penger til vårt løpende arbeid, sier hun.
 • Les også: Tegn en t-skjorte mot kreft
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer