Undertøy

Undertøyet han vil elske

La sloggien ligge, prøv dette i stedet.

MÅ VASKES PÅ HØY TEMPRATUR: Dersom undertøyet ditt skal bli hygienisk rent bør det vaskes på 60 grader. Foto: Produsenten
MÅ VASKES PÅ HØY TEMPRATUR: Dersom undertøyet ditt skal bli hygienisk rent bør det vaskes på 60 grader. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Vårens deiligste undertøy byr på silkemyk kos, feminine blonder og farger som tatt rett ut av et fruktfat. Her går det i ferskener, mangoer og appelsiner. Se 10 lekre undertøysett nederst i artikkelen.
 • Les også: Vårens drøyeste bh-trend
 • Glamorøse takter

  Undertøyet er inspirert av alt fra fordums glamour i nostalgiske Hollywood-filmer til 50-talls pin up-estetikk og ultrafeminin eleganse. Du finner sett som er romantiske, søte og sukkertøyaktige, eller i vampete Le Moulin Rouge-stil, og sofistikerte materialer som silke, sateng og blonder.
 • Les også: Flott undertøy som tåler å synes
 • Nytt i år

  I vår er det dessuten trendy med nesten-usynlige bh-er og truser. Undertøyet skal smyge seg inntil kroppen og gi fornemmelsen av et ekstra lag med hud. Perfekt å bruke under lyse lette sommerkjoler, for eksempel, eller transparente delikate stoffer.

  Her er 10 lekre sett:

  Noe for enhver

  Enten du trives best med g-streng, hipstere som holder magen på plass eller myke bomullstruser så er det mange varianter å velge mellom.
 • Les også: Våre innerste hemmeligheter
 • Men husk å alltid ta deg god tid i prøverommet. Å finne en bh som sitter perfekt er en kunst. Feilen mange gjør er at de velger en bh som sitter for løst. Her er hemmeligheten å bli målt stramt under bysten, slik at bh-en sitter godt rundt ryggen.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer