Undertøy

Undertøyet vi fantaserer om

Victoria's Secrets nye kolleksjon er eventyrlig, sexy og kul på en gang.

Undertøyet vi fantaserer om
Publisert
Sist oppdatert
Det er ikke helt det samme hva du har på deg helt innerst mot huden. Undertøyet er ikke synlig for hvem som helst, men det påvirker ofte dagen og humøret likevel.

Sexy innerst inne

Den toneangivende undertøysgiganten Victoria's Secrets har levert nydelig og sensuelt undertøy til folket i over 30 år. Og nå er det en ny kolleksjon lekkert undertøy på vei. Vårens trender inneholder alt vi ønsker helt innerst: Det er søtt, sensuelt og sexy.

Se modellene i arbeid

Bli med bak kulissene! Her kan du bli med backstage og se hvordan det går til når verdens mest sexy undertøykatalog skal lages.

Se bildene av Victoria's Secretss dampende undertøy her:De bestemmer trendene

Victoria's Secrets er sammmen med Agent Provocateur de fremste til å bestemme hvordan vårens undertøytrender blir. Kjedebutikkene følger dem med argusøyne, så har du ikke muligheten til å skaffe deg en av de originale plaggene kan du være sikkert på at trendtrusene likevel vil komme til en butikk nær deg.

Trenden med hofteholdere hoder fortsatt stand. Her kan du se hvorfor de hotteste stjernene velger å la undertøyet vises.

Undertøy for enhver smak

Vi er forskjellige med hver våre behov. Om du er frekk nok kan du inspireres av stjernene som lar undertøyet synes for offentligheten. Eller hva med å bare late som? Trenden med nesten-usynlig undertøy holder også nemlig fortsatt stand.

Ta en titt på noe av det lekre undertøyet som er å få tak i nå:
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer