Lukus

Unn deg en dose luksus

Byens fineste sykkel, personlige håndklær og Navajo-mønstrede klassikere. Dette er ekte brukslukus som piffer opp din hverdag!

Publisert

Luksus på to hjul  
Motehuset Hermès har hentet inspirasjon i sin egen kulturhistoriske bakgård, og lanserer en ny sykkel. Den eksklusive sykkelen er like funksjonell som elegant, men dette er neppe en sykkel som etterlates i en bakgård. Le Flâneur sportif d`Hermès reflekterer motehusets kjærlighet for håndverk, og lærdetaljene er de samme som Hermès bruker til sine lekre vesker. Både setet, styret og bagasjebrettet er utstyrt med dekorativt kalveskinn. Sykkelen er laget av produsenten TIME, som har over ti tittler i Tour de France på CV-en, og laget den er av en lett karbonramme, utstyrt med hydrauliske skivebremser og 11 gir. Sykkelen er like funksjonell som den er elegant, og ifølge Hermès er dette en sykkel som er laget for og brukes og ikke bare være et dekorativt objekt. Sykkelen er laget for både dame og herre, og kommer i fargene grå, rød og hvit. 

Les også: 9 designer clutcher vi ønsker oss

Navne-håndkle
Er du lei av at din bedre halvdel stikker av med ditt badehåndkle? Når Georg Jensen Damask nå relanserer luksus badehåndklærne med navn på, blir det orden på hvem i familien som eier hvilket håndkle - og dermed umulig å ta feil! Etter stor suksess på 70-tallet, lanseres Bent Georg Jensens populære design STRIB fra år 2000 nå i størrelsen 75x150 centimeter. Du velger selv om du vil ha vevet ditt personlige navn, firmanavn eller kun initialer i versaler, maks 14 tegn. Håndklærne kan kun bestilles i en begrenset periode, og om du ønsker å bestille badehåndklær uten navn, er det også mulig. Georg Jensen Damask badehåndkle med navn koster 460 kroner. Det kan ta noen måneder før du får produktet, men dette er den perfekte gave til ditt eget hjem, til noen du er glad i og ikke minst en perfekt gave til dem som har alt.

Les også: Ta en titt i STYLEmag-bloggerens luksuriøse hjem

Pendleton
Rydd vekk gamle håndklær, og gjør plass på baderommet til Pendleton-vaskekluter med lekkert Navajo-mønster du ikke blir lei. Pendleton er mest kjent for sine indianske handelstepper, som har historie tilbake til 1780. Nå finnes det over hundre ulike Navajo-mønstrete ulltepper, men dette er likevel de tradisjonelle mønstrene Harding og Chief Josephs som fortsatt er blant de mest populære også på håndklær. Våre favoritter er Pendleton-klutene i blått, brunt og grått.

Vil du abonnere på STYLEmag? Sjekk ut tilbudet her!

 

AV CELINE I: AAGAARD

FOTO PRODUSENTENE, OLE MARTIN HALVORSEN

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer