Bli Ny

Unni er nesten ikke til å kjenne igjen med den nye frisyren

Med en ettåring og travel hverdag trengte hun en stil som er lett å opprettholde. Det fikk hun nå!

BLI NY: Slik så Unni ut før.  Foto: Yvonne Wilhelmsen
BLI NY: Slik så Unni ut før. Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Unni er tilbake i jobb etter fødselspermisjon, og syntes selv at hun trengte en oppgradering og å finne en ny stil. Hun jobber i en urmaker- og gullsmedforretning, og må gå ganske pent kledd på jobb synes hun selv.

– Jeg er mest en buksedame, men kunne tenke meg å gå mer i skjørt og kjoler. Jeg tok en fargeanalyse før jeg ble gravid, og fikk beskjed om at jeg kler mange av høstfargene og også blå og grønntoner, så det har jeg begynt å bruke mer av.

Allers-stylist Hilde Ottem er enig i at Unni er fin i disse fargene og at hun også kler gultoner. Genseren Unni hadde på seg da hun kom for å bli ny (se førbildet), er midt i blinken for henne. Unni bruker maskara hver dag og litt øyenskygge en gang iblant, men håper å lære mer om hvordan hun best bør sminke seg og om hvilke farger hun kler.

Stylist Hilde synes en enkel og naturlig hverdagssminke kler Unni best. Maskara, lipgloss og litt solpudder i kinnene er egentlig nok. Hun er heldig som har så fine naturlige farger, da er det ikke så mye som skal til!

– Jeg har en ettåring som tar det meste av tiden min, så jeg må ha en enkel stil som ikke krever så mye, sånn er det med hår og sminke også. Det må være enkelt!

Etter Foto: Yvonne Wilhelmsen
Etter Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer

LES OGSÅ: Se, så flott Ingebjørg (34) ble etter Bli ny-dag! 

Sminken

Unni har en fin hud, med en fin frisk tone. Stylisten startet med å nappe brynene. Så ble de farget i en litt dypere tone. En god primer ble lagt over hele ansiktet, den gir glød og jevner ut fine linjer. Så fikk Unni en make-up i nude-farger, mens øynene ble markert i brunt og svart. Lepper og kinn var i nude-toner, alt for at det skal se naturlig ut. Unni har også fine fregner som hun ikke bør dekke til.

FIN PÅ JOBBEN: Skinnjakke (kr 4199, Gestuz/Walk-in Closet), skjørt (kr 799, Just Female/Walk-in Closet), skjorte (kr 1599, Just Female/Walk-in
Closet), ankelstøvel (kr 1799, Shoe + Shoe), svart veske (kr 2199, Minelli/Shoe + Shoe), private briller  Foto: Yvonne Wilhelmsen
FIN PÅ JOBBEN: Skinnjakke (kr 4199, Gestuz/Walk-in Closet), skjørt (kr 799, Just Female/Walk-in Closet), skjorte (kr 1599, Just Female/Walk-in Closet), ankelstøvel (kr 1799, Shoe + Shoe), svart veske (kr 2199, Minelli/Shoe + Shoe), private briller Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer

LES OGSÅ: 10 sminketips som får deg til å se yngre ut 

Håret

Frisøren klippet en litt rufsete og kortere frisyre med skrå, lang lugg. Det ble beholdt litt lengder over det hele som kan rufses til for å få litt røffhet i frisyren. En dyp brun farge ble lagt i bunnen for å skape dybde, og så ble det lagt inn noen lysere striper på toppen for å beholde spillet i håret. Så ble lengdene farget i en lysere farge enn den som ble brukt i bunnen. Frisyren kan styles både framover og bakover.

FEMININ STIL: Jakke (kr 1599, Gestuz/Walk-in Closet), bluse (kr 1299, Just Female/Walk-in Closet), jeans (kr 1199, Gestuz/Walk-in Closet), ankelstøvler (kr1799, Shoe + Shoe).  Foto: Yvonne Wilhelmsen
FEMININ STIL: Jakke (kr 1599, Gestuz/Walk-in Closet), bluse (kr 1299, Just Female/Walk-in Closet), jeans (kr 1199, Gestuz/Walk-in Closet), ankelstøvler (kr1799, Shoe + Shoe). Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer

LES OGSÅ: 3 tips stjernefrisøren sverger til

Klærne

Unni er en feminin type som fint kan bli litt røffere i stylingen sin. Hun kler både varme og kalde toner, og er ekstra fin i gult, grønt, blått og ferskentoner. Hun kler best klær som følger formene hennes. Buksene kan med fordel sitte godt. Smykkene bør være enkle og gjerne lag på lag av tynne halskjeder. Skinnjakken er super til det meste, kjøp gjerne en som er innsvinget og ikke for lang. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer