Bli Ny Med Kk

Ut av hettegenseren

Heidi gikk stort sett i olabukse og genser. Vi hjalp henne å finne en ny og feminin stil.

Ut av hettegenseren
Publisert
Sist oppdatert
(Ved: Lise Austin. Hår: Alex Frisør ved Elisabeth. Makeup: Karen Eriksen.)PERSONLIGE DATANavn: Heidi RognlidalenAlder: 29Bosted: HamarSivil status: SingelYrke: SykepleierHøyde: 172Størrelse: 40Interesser: Reiser, venner og turer med hundenHeidi Rognlidalen er 29 år og jobber som sykepleier. Hun går i arbeidsantrekk hver eneste dag, noe som gjør det komfortabelt og greit å bare slenge på seg jeans og hettegenser til og fra jobb. Heidis problem er at disse klærne blir sittende på hele tiden. Hun bruker heller aldri sminke til hverdags, og følte at terskelen for å bruke det utenom jobben bare ble høyere og høyere. – Jeg ønsker meg en mer voksen og feminin stil. Jeg føler at jeg ser ut som en skolepike, skrev Heidi til KK. Hun trengte rett og slett et lite dytt i riktig retning, slik at hun kunne finne en mer kvinnelig stil og bli litt flinkere til å kle seg i noe annet enn jeans, hettegenser og allværsjakke. Bildet i toppen: Reiseklar med strikket jakke som har høyt liv og store knapper (kr 400, Hennes), blondebluse med korte ermer (kr 350, Arcitect) til tights (kr 150, Popin) og høye støvletter (kr 900, Euro sko). Hansker (kr 300, Hennes) og stort hekleskjerf (kr 470, More & More), sølvgrå veske (kr 250) og stor reisekoffert (kr 1500, begge Wedins).KLESTIPSHeidi har en flott figur som hun godt kan vise litt mer fram. På før-bildet ser hun litt tilkneppet ut. Hun tåler fint å vise mer hud – glidelåsen trenger ikke trekkes helt oppunder haka hver gang, og litt utringning gir dessuten et kledelig og feminint utseende. Hun kan fint bruke plagg som er fasongsydde. Hun bør primært bruke kalde fager. Grått, svart, blått, grønt og lilla er fine farger til henne.SMINKETIPSHeidis bryn ble formet og forlenget med en øyebrynsskygge. Urene partier og ringer under øynene ble kamuflert med en concealer, før huden ble jevnet ut med en makeupkrem. Brunsvart øyeskygge ble brukt for å gi lett sotede øyne. Brun kajal langs vippekanten intensiverer blikket på en fin måte, og brunsvart maskara setter prikken over i-en. En ferskenfarget rouge gir Heidi friske roser i kinnene, og leppene er tegnet opp med en lipliner og deretter fylt med en brunrød leppestift.HÅRTIPSHeidii ville helst beholde lengden på håret. Men det var slitt og ikke i spesielt god forfatning, så både frisør og stylist enige om at håret måtte klippes. Hun fikk en klipp som er kort bak, men med lang lugg, som gir et feminint utsende. Heidis naturlige farge ble beholdt, men hun fikk noen lyse striper, som gir liv og spenst til håret. En frisyre som passer godt til henne, og får fram de fine trekkene i ansiktet.VIL DU BLI NY MED KK? MELD DEG PÅ HER

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer