Kløft

Våger du deg på denne trenden?

Ekstremt dype utringninger er ikke for enhver smak. Tør du, bør du ta noen forholdsregler!

VÅGAL: «Glee»-stjernen Lea Michele gikk for en J. Mendel-kjole med dyp v-kløft. Tør du? Foto: All Over Press
VÅGAL: «Glee»-stjernen Lea Michele gikk for en J. Mendel-kjole med dyp v-kløft. Tør du? Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
For omtrent ett år siden så vi en endring i hvordan den «perfekte» kløfta skulle se ut. Såkalt anti-cleavage kom inn i trendbildet, mens pushupeffekten forsvant ut.Det vil ikke si at puppene skal bli mindre, eller større. Det er måten de kles opp på som er poenget.

Cannes- og catwalkkløfta

Stjerner som Cheryl Cole, Gwen Stefani og Rachel McAdams viste fram sine «ikke-kløfter» under fjorårets Cannes-festival. Og denne trenden holder seg også i år. Flere designere har vist kolleksjoner med stort fokus på den mer naturlige kløfta. Se bare på disse bildene fra J. Mendels høst/vinter- og vår/sommer-visninger:

Slik får du anti-kløfta

Uansett hva slags pupper du har, må det jobbes litt for å få den rette stilen. For det sier seg selv at en bh ikke funker, med mindre du vil at undertøyet skal synes.Du skal heller ikke bruke for mye smykker, da v-utringingen er et smykke i seg selv.Triksene du må kunne:
 • Bruk puppeteip – klistres under puppene for å gi dem løft og hold. Store pupper ingen hindring.
 • Brystvorteskjulere av silikon er et must.
 • Bh som festes rundt magen er et alternativ til teipen.
 • Ved hjelp av dobbeltsidig teip fester du kjolen så du unngår en pinlig puppeglipp.
 • Dropp smykkene – v-utrigningen er et smykke i seg selv.
 • Gi hals, bryst og attributter en runde med sminkekosten. Bruk pudder i toner som passer overens med ansiktsfargen.
 • LES OGSÅ: Bh-en som redder sommerkjolen

  Vil du heller ha løftende kløft?

  Selv om stjernene sverger til dype v-utrigninger som flater ut puppene, er det ikke ut med en mer klassisk kløft av den grunn.KK.no har tidligere gitt deg disse tre magiske triksene som gir deg struttende attributter:

  Triks 1. Bøy deg fram

  Hvis du lener deg forover når du tar på deg bh-en blir brystene dine automatisk bli sentrert og volumet blir jevnt fordelt. Bruk en strammere bh med en større cup om stroppen kommer for høyt opp bak. Da får du god støtte og det løftet du trenger. Kun 10% av støtten skal komme fra stroppene over skuldrene. Derfor er det viktig at bh-en sitter godt rundt overkroppen.LES OGSÅ: Du trenger bare 5 bh’er

  Triks 2. Riktig størrelse

  For at du skal få en fin form på brystene, er riktig størrelse det viktigste. Når du skal kjøpe en bh er det viktig at den sitter godt på den ytterste hempen når du prøver den. Bh-er blir slappere i strikken etter hvert som den blir brukt. Pass på å finne en bh som er stor nok, slik at du får plass til alt som skal være på innsiden. En spile skal for eksempel ikke være nær selv brystet, men ligge rett på utsiden.

  Triks 3. Småjuster

  Naturlige pupper er myke, og ikke harde som silikonpupper som er helt ut nå. Så når du har fått på deg bh-en kan du fikse litt her og der slik at brystene sitter godt på plass. Hvis det er et stort gap mellom brystet og bh-en bør du gå ned i cup-størrelse, og omvendt hvis deler av brystet tyter ut foran eller under armene.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer