Artikkelen kan inneholde annonselenker

Valentinesgavene du kan dele med kjæresten

Eksklusive unisex-produkter, perfekt til en spesiell anledning.

GAVER man kan dele kan kanskje gi en ekstra romantisk Valentines i år? FOTO: HBO Max
GAVER man kan dele kan kanskje gi en ekstra romantisk Valentines i år? FOTO: HBO Max Vis mer

Enten du har en partner i livet eller ikke, er Valentines Day en nydelig anledning til å skjemme bort deg selv, eller noen andre du er glad i. De fleste kan sette pris på litt selvpleie. Da gjelder det å velge produkter som alle kan like.

Her er et lite utvalg på klassikere og trendprodukter, som kan passe like godt for han som henne.

Aesop Resurrection Aromatique Hand Wash

Aesop Resurrection Aromatique Hand Wash
Aesop Resurrection Aromatique Hand Wash Vis mer

Aesop er et unisex merke som kan brukes av alle. Det kan føles tullete å bruke masse penger på en håndsåpe til seg selv, men å kjøpe den til andre er en luksus de kommer til å sette pris på. Aesop Resurrection Aromatique Hand Wash har små korn som eksfolierer og lukter helt fantastisk, det er en unisex-duft, som kan passe for alle. Du kommer ikke til å kjøpe andre håndsåper etter å ha prøvd denne. Den er en liten spa-opplevelse på flaske.

Elixir Cosmeceuticals Niactil 4%

Elixir Cosmeceuticals Niactil 4%
Elixir Cosmeceuticals Niactil 4% Vis mer

Niactil 4% funker for både dame og herre. Niacinamide, den aktive ingrediensen i Niactil, passer for alle, uansett hudtype. Det er en grunn til at dette serumet er det mestselgende produktet fra merket. Det kan styrke hudbarrieren, roe ned rødhet i fjeset og regulere talgproduksjonen.

D.S. & Durga Big Sur After Rain duftlys

D.S. & Durga Big Sur After Rain duftlys
D.S. & Durga Big Sur After Rain duftlys Vis mer

Det er fortsatt litt vinter igjen og god anledning til å nyte kveldene med vin og stearinlys. D&S Durga er et merke som leverer helt rå parfymer og duftlys. D.S. & Durga Big Sur After Rain gir, som navnet tilsier, en ro og friskhet til rommet med noter av eukalyptus, magnolia og noter av tre.

Kiehl’s Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum

Kiehl’s Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum
Kiehl’s Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum Vis mer

Det er langt mellom produktene som faktisk kan gi en synlig forskjell på huden, men med Kiehl’s Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum kan man altså forvente å få både jevnere hud, mindre linjer og en jevnere hudtone. Alt takket være retinol, som kanskje er den beste av alle ingrediensene i hudpleie, om man tåler den! Fordi dette produktet er potent kan man oppleve litt flass, rødhet og irritasjon, i en periode, og deretter blir huden jevnere, pigmentering og linjer reduseres og kollagenproduksjonen stimuleres.

Byredo Bibliothéque

Byredo Bibliothéque
Byredo Bibliothéque Vis mer

Det er flere merker som er gode på unisex dufter og Byredo er en av dem. Ikke bare er flakongene klassiske og minimalistiske, parfymene kan virkelig sette duft til en sesong, stemning eller spesiell anledning. Byredo Bibliothéque er en unik duft med noter av patchouli, fersken, plomme, fiol, peoner og lær, og er en klassisk unisex duft.

Neostrata Bionic Body Lotion med PHA

Neostrata Bionic Body Lotion
Neostrata Bionic Body Lotion Vis mer

PHA er en finurlig ingrediens som både fukter og mildt eksfolierer. Den er derfor perfekt til en kropp som trenger litt mer kjærlighet, under alle lagene med ull. Neostrata Bionic Body Lotion er relativt lett, absorberer kjapt og etterlater huden myk og fuktet.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer