Valentino Jimmy Choo:

Valentino og Jimmy Choo åpner butikk i Oslo

Dette er ikke bra for lommeboka vår ...

ÅPNER BUTIKK: Valentino og Jimmy Choo er blant de mange luksusmerkene som velger å flytte inn i Nedre Slottsgate i Oslo. Foto: Scanpix
ÅPNER BUTIKK: Valentino og Jimmy Choo er blant de mange luksusmerkene som velger å flytte inn i Nedre Slottsgate i Oslo. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Mye skjer i området rundt prinsens gate i Oslo. Gaten, som ligger rett ved Karl Johan, skal visstnok bli den nye shoppinggaten i hovedstaden. Butikker som Isabel Marant, FWSS, F5, Tom Wood Ganni og Rag & Bone har allerede åpnet butikker der.

Midt i mellom Karl Johan og prinsens gate, der hvor varehuset Steen & Strøm befinner seg, ligger Promenaden Fashion District. Her finner du luksusmerker som Saint Laurent, Hermès og Balenciaga.

Promenaden.no kunne vi lese at nå flytter også Valentino inn i luksusgaten. Ifølge Marius Møller i Group88 er Valentino det første merket som åpner i Oslo som allerede ikke er i København.

LES OGSÅ: 1 kjole - 3 antrekk! Vi viser deg hvordan du gjør det

Valentinos høstkolleksjon for 2018. Foto: Scanpix

Men ikke nok med det: Valentino skal visstnok få Jimmy Choo som nabo. Ifølge Costume.no skal det populære sko- og tilbehørsmerket ligge vegg i vegg med Saint Laurent i Nedre Slottsgate.

Skoene til Jimmy Choo ligger på en startsum rundt 5000 kroner. De er også elsket av kjendiser som Chloe Moretz (21), Jennifer Lopez (48) og Emma Roberts (27). Carrie Bradshaw, spilt av Sarah Jessica Parker (53), brukte stadig skoene i Sex og singelliv-serien.

LES OGSÅ: Rollen som Carrie Bradshaw sto klar for en annen: - Jeg klarte ikke se på serien. Det var for vondt

JImmy Choo-butikk. Foto: Scanpix
JImmy Choo-butikk. Foto: Scanpix Vis mer
JIMMY CHOO: Skoene til designeren koster cirka fra 5000 kroner. Foto: Net-a-porter.com
JIMMY CHOO: Skoene til designeren koster cirka fra 5000 kroner. Foto: Net-a-porter.com Vis mer

Valentino har også gjort seg bemerket med skoene sine, selv om de også fokuserer på kleskolleksjonene sine. De såkalte «rockstud»-skoene er fremdeles svært populære, men de hadde virkelig sin storhetstid noen år tilbake.

Det blir spennende å se hva de to motegigantene kommer til å inkludere i Oslo-butikkene sine!

LES OGSÅ: Bli ny: Se så flott Anita ble i farger!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer