Kate Middleton

Valgte budsjettvennlig blazer i København

Hertuginne Kate gikk for dansk design.

I DANSK DESIGN: Kate Middleton valgte både budsjettmote og dansk design på besøk i København. FOTO: NTB
I DANSK DESIGN: Kate Middleton valgte både budsjettmote og dansk design på besøk i København. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

at Kate-effekten er reell, er det ingen tvil om. For hver gang hertuginnen av Cambridge har på, vel – noe som helst, blir det utsolgt på få minutter. I alle fall når hun velger mer budsjettvennlig design.

Og det er nettopp det hun gjør når hun nå er på besøk i Danmarks hovedstad. Vipps så er motepressen på saken, og Kate-effekten gjør seg gjeldende nok en gang.

Denne gangen valgte hertuginne Kate en blazer fra Zara med en hvit bluse under.

PÅ PLASS: Hertuginne Kate på plass i København. FOTO: NTB
PÅ PLASS: Hertuginne Kate på plass i København. FOTO: NTB Vis mer

Hun har ved flere anledninger blitt spottet i klær fra den spanske klesgiganten. Den røde blazeren brukte hun også under EM-finalen i fjor sommer. Blusen er fra Me + Em og buksene fra Roland Mouret. Hun valgte også pumps fra Gianvito Rossi og en veske fra Aspinal of London med en prislapp på rundt 6300 norske kroner.

Som en homage til dansk design valgte hertuginne Kate også øreringer fra det danske smykkemerket Maria Black.

Hertuginne Kate er en mester på å blande gammelt med nytt, og budsjett med eksklusivt, og jeg tror nettopp dette er med å gjøre henne til det stilikonet hun er. Ofte er noe av det hun går med oppnåelig for de fleste, ja som for eksempel blazeren fra Zara. Hun har også fått fart på salg av jeans fra &Other Stories etter at hun brukte det. Det er rett og slett et bilde på rollen hennes som kongelig, folkelig, men likevel opphøyet, sier Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle til KK, og legger til:

– Det at hun bruker dansk design på besøk i Danmark, er en hyllest til landet hun besøker. Dette gjør ofte de kongelige, og det er en fin måte å vise takknemlighet til vertsskapet. Kate gjorde for eksempel det samme da hun besøkte Norge i 2019; da dukket hun opp i kjole fra norske by Timo.

SKIFTET: Hertuginnen i nytt antrekk i København, men fortsatt med øreringene fra danske Maria Black. FOTO: NTB
SKIFTET: Hertuginnen i nytt antrekk i København, men fortsatt med øreringene fra danske Maria Black. FOTO: NTB Vis mer

Smykkemerket skal allerede ha merket Kate-effekten, for øreringene er utsolgt på nett. Øreringene hertuginnen har på seg er modellen Cha Cha, laget i resirkulert sølv, med en prislapp på 3198 norske kroner.

— Jeg er godt kjent med at Kate aldri har på seg noe tilfeldig. Teamet hennes sørger for at hvert eneste klesplagg, smykker og annet forteller en historie. Jeg tror de har valgt oss fordi vi har noen grunnverdier som de gjerne vil vise at de støtter opp om. Vi er et merke som åpenlyst støtter at alle skal ha retten til å uttrykke seg som de vil og at vi tar vårt ansvar overfor miljøet og våres medmennesker alvorlig, sier smykkedesigner Maria Black i en uttalelse.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer