Florence Pugh

Vår nye moteyndling: Florence Pugh

Skuespilleren imponerer både på lerretet og den røde løperen.

FLORENCE PUGH: Den 24 år gamle skuespilleren er nominert til en BAFTA for sin rolle i Little Women. Foto: NTB Scanpix
FLORENCE PUGH: Den 24 år gamle skuespilleren er nominert til en BAFTA for sin rolle i Little Women. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den 24 år gamle skuespilleren Florence Pugh er aktuell i den nye filmen «Little Women». Du har muligens også sett henne i filmer som «Outlaw King» og «Midsommar».

Men det er først nå den siste tiden at flere har bemerket seg navnet Florence Pugh. Hennes prestasjon som Amy i «Little Women» har nemlig gjort at hun er blitt nominert til flere priser. Deriblant beste birolle i BAFTA Awards.

LES OGSÅ: Miley Cyrus overrasket med hockeysveis

Det er ingen tvil om at Florence Pugh har en lysende karriere foran seg, og vi gleder oss til å se alt hun skal være med i. Men vi må innrømme at vi også ser frem til å se mye av Pugh på de røde løperne.

Ettersom hun har reist så mye rundt på presseturné i det siste, har vi fått se en side av henne som vi elsker. Skuespilleren er nemlig glad i å ta i bruk spennende plagg og kombinerer de med tilbehør på en frisk måte! Vi har fått en ny favoritt på den røde løperen.

Nå er Pugh også å se på den nyeste utgaven av amerikanske Vogue. Magasinet regnes som en av de største motemagasinene i verden, så å få en plass på et av deres cover er en stor ære!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer