Festival

Var Tallulah Willis (18) den dristigste på Coachella?

Kjendisdatteren stilte i bikini på musikkfesten.

LITT VEL LETTKLEDD?: Tallulah Willis (19) stilte opp i bikini på Coachella-festivalen i helgen. Ikke en helt heldig look... Foto: All Over Press
LITT VEL LETTKLEDD?: Tallulah Willis (19) stilte opp i bikini på Coachella-festivalen i helgen. Ikke en helt heldig look... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det er fortsatt en liten stund til vi kan begynne å planlegge sommerens festivalantrekk her hjemme, men i USA er musikksesongen i gang for lengst.

Forrige og kommende helg går Coachella-festivalen av stabelen i California, og er det én festival som trekker til seg mye kjendiser - ja, så er det denne.

ALT som kan krype og gå av filmstjerner, tv-stjerner, artister, underholdere og supermodeller er på plass under arrangementet ikledd sine aller mest trendy, bohemske antrekk.


Kate Bosworth, Alessandra Ambrosio, Miranda Kerr, Kristen Stewart,Whitney Port, Solange Knowles, Katy Perry, Diane Kruger og Emma Roberts var bare noen av de kjente ansiktene som deltok på festivalen i helgen. Og siden temperaturen steg til godt over 30 grader på dagtid, var det mye lette sommerkjoler, olashortser og romantiske, flagrende plagg å skue.

LES OGSÅ: Seks ting som redder festivaldagen

MER PÅKLEDD: Vennene til Tallulah var litt mer påkledd kan man si.. Foto: All Over Press
MER PÅKLEDD: Vennene til Tallulah var litt mer påkledd kan man si.. Foto: All Over Press Vis mer
STILIG: Vakre Diane Kruger så - som vanlig, kul og stilsikker ut i sitt rocka festivalantrekk. Foto: All Over Press
STILIG: Vakre Diane Kruger så - som vanlig, kul og stilsikker ut i sitt rocka festivalantrekk. Foto: All Over Press Vis mer

Stilte i bikini


Én av dem som tydeligvis syntes det var brennhett på festivalen, var Bruce Willis' og Demi Moores datter - Tallulah Willis (19).

19-åringen (se bildet i toppen av saken) hadde nemlig ikke på seg annet enn en bitteliten bikini, der hun løp rundt på festivalområdet.

Bikinien var riktignok «i tiden» med søte hvite og blå blomster og truse med høyt liv, likevel er dette en litt vel lettkledd look for offentligheten. Særlig når rumpa di blir hengende sånn halvveis ute av trusa, og du ramler rundt fordi du er litt for full.

Nei, da er det bedre å bruke bikinien under festivalantrekket - slik KK.no har tipset om før.


LES OGSÅ: Skoene du kan bruke hele året

FLERE ANTREKK: Kate Bosworth var også en av festivalens best kledde. Her er hun med regissørkjæresten Michael Polish.  Foto: All Over Press
FLERE ANTREKK: Kate Bosworth var også en av festivalens best kledde. Her er hun med regissørkjæresten Michael Polish. Foto: All Over Press Vis mer

Bosworth og Kruger best kledd?

Blant dem som var litt heldigere med valg av antrekk, var moteikoner som Diane Kruger og Kate Bosworth - som begge er «fast inventar» på Coachella, og er kjent for sine bohemske, romantiske klesstiler.

Kruger, som kom med skuespillerkjæresten Joshua Jackson, så stilig ut i rocka t-skjorte, kort-korte shorts, svarte, lårhøye støvletter og korallfargede lepper, mens Bosworth - som kom med regissørkjæresten Michael Polish, stilte i to ulike antrekk.


Det første bestod av matchende kremhvit shorts og topp i romantisk blondeinspirert skinn med brune ankelstøveletter til, mens det andre var en røff, svart chiffonkjole med brodert saueskinnvest og svarte, rocka ankelboots.

Se flere av kjendisantrekkene fra Coachella nedenfor:


Lurer du på hva du skal ha på deg når sommeren og festivaltiden kommer? Gode stylingtips får du i denne saken! Dersom du skal bruke shorts, er det også viktig at du følger disse kjøpetipsene, ellers kan du fort bli seende større ut enn du er!

LES OGSÅ: Slik bruker du denim fra topp til tå

LITT BEDRE: Tallulahs antrekk dagen etter var litt bedre. Her kombinerte hun hvertfall badedrakten med en shorts... Foto: All Over Press
LITT BEDRE: Tallulahs antrekk dagen etter var litt bedre. Her kombinerte hun hvertfall badedrakten med en shorts... Foto: All Over Press Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer