Copenhagen Fashion Week 2021

Våre favorittantrekk fra moteuken i København

Her er det mange plagg som går rett inn på ønskelisten vår.

MOTEUKEN I KØBENHAVN: Dette er noen av antrekkene vi la spesielt merke til i løpet av Copenhagen Fashion Week. Foto: Copenhagen Fashion Week
MOTEUKEN I KØBENHAVN: Dette er noen av antrekkene vi la spesielt merke til i løpet av Copenhagen Fashion Week. Foto: Copenhagen Fashion Week Vis mer
Publisert

Moteuken i København gikk av stabelen den første uken i februar. Vanligvis samles designere, influensere og presse i den danske hovedstaden for å ta en titt på de nye kolleksjonene, men denne gangen ble de presentert digitalt.

Grunnet koronakrisen ble de skandinaviske designerne nødt til å tenke annerledes i år. Det er selvfølgelig noe helt eget å se disse klærne gå rett forbi deg på en catwalk, men ved å sende digitalt kunne alle som ønsket å se - presse eller ei - få ta en titt på de nye kolleksjonene.

Årets moteuke ble dermed tilbragt hjemme i vår egen stue med designere som Ganni, Holzweiler og By Malene Birger på tv-skjermen. Hundrevis av antrekk ble presentert, men her er noen av våre favoritter fra moteuken:

Vi har lenge vært forelsket i kåper som ser ut som pledd, og Henrik Vibskov presenterte nettopp et slikt plagg under moteuken. Se bilde over.

Malaikaraiss viste flere antrekk som garantert fant sin plass i flere moteinteresserte skandinaviske hjerter. Lekre dresser med kult tilbehør og lange kåper med oversized skjerf er blant det som er verdt å notere seg - også til den kommende sesongen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer