Catwalk-rapport:

Våre favorittkolleksjoner fra moteuken i Paris

Vi gleder oss til sommeren 2019 allerede nå!

PARIS FASHION WEEK: Vi har funnet våre favorittkolleksjoner fra moteuken. Foto: Scanpix
PARIS FASHION WEEK: Vi har funnet våre favorittkolleksjoner fra moteuken. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Moteukene kommer på løpende bånd om dagen, og vi har allerede vært innom Oslo, København, Stockholm, New York, London og Milano. Nå er det Paris som står for tur og tre av KK-redaksjonens moteglade ansatte har tatt en titt på kolleksjonene som er blitt presentert i den franske hovedstaden og funnet sine favoritter - så langt.

ROCHAS

Catwalk-rapport av Ingeborg Heldal, ansvarlig redaktør i KK

Det er ingen hemmelighet at jeg bestandig har hatt en greie for dyreprint, og i så måte er Allesandro Dell’Acquas kolleksjon for Rochas en innertier. Miks av ulike leopardmønstre, vakre silkekjoler i feminine silhuetter, skulpturelle ytterplagg og forseggjorte detaljer, blant annet i fjær, gjør dette til min favoritt i år.

LES OGSÅ: 12 perfekte hverdagsvesker til høstsesongen

Rochas SS19

PACO RABANNE

Catwalk-rapport at Stine Therese Strand, utgavesjef i KK

Jeg elsker (som alltid) kolleksjonen til Isabel Marant, men det var Paco Rabanne som overrasket meg mest denne sesongen. Jeg falt pladask for mønstermiksen, de metalliske materialene og smykkene som var stylet lag på lag. Og så er jeg veldig svak for kombinasjonen av stilrene, stramme plagg mot mer «flowy» silhuetter.

Hvis jeg skulle valgt ut ett konkret plagg, må det bli den mørkeblå kjolen med gult paisley-inspirert mønster eller kjolen med lange ermer som er designet med flere ulike stoffer og print sammen. Og så er det veldig gøy å se lenkebeltene med gullmynter gjøre comeback – de tok meg rett tilbake til de sexy og rytmefylte musikkvideoene på tidlig 2000-tallet!

Paco Rabanne SS19

CHLOÉ

Catwalk-rapport av Malin Gaden, moteansvarlig på kk.no

Den nyeste kolleksjonen fra Chloé vekket den fargeglade siden av meg. Det oste sommer og sol av disse plaggene og jeg kan knapt ikke vente til neste års varme sesong. Selv om ikke har begynt på vinteren en gang.

Chloé har seilet på en bohem-bølge i lang nå, og selv om det alltid er noe jeg kommer til å like, synes jeg Chloés nye designer Natacha Ramsay-Levi har gjort noe veldig riktig med denne kolleksjonen.

Plaggene er lekne med gøyale print som flyter i vinden, vesker med ny logo i ombré-effekt og selvfølgelig de lekre fargene i ulike nyanser av brunt. Det første antrekket du ser i bildekarusellen under er det jeg kommer til å bruke hele neste sommer!

LES OGSÅ: Gjør et motekupp! Her er 105 kjøp til under 500 kroner

Chloe SS19

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer