<strong>PRINT:</strong> Gjør som de store motehusene og kle deg i sprakende og kule mønstre. Da oppnår du en komplett look (se hvor plaggene er fra, lenger ned i saken) Foto: Scanpix, Produsentene
PRINT: Gjør som de store motehusene og kle deg i sprakende og kule mønstre. Da oppnår du en komplett look (se hvor plaggene er fra, lenger ned i saken) Foto: Scanpix, Produsentene Vis mer

Mønster

Våre printfavoritter til under tusenlappen

Slik mestrer du kombinasjonskunsten.

Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: Print og tekstiltrykk kan for mange virke noe skremmende ved første øyekast.

Fargerike klær med kule mønstre kan plutselig gjøre antrekket mer lekent og morsomt. Et slikt antrekk kan også få frem smilet ved deg og ta garderoben din til nye høyder.

<strong>PRINT HOS DIOR:</strong> Christian Dior viste flere plagg med print under sin haute couture visning for høsten 2015. Foto: Zuma Press
PRINT HOS DIOR: Christian Dior viste flere plagg med print under sin haute couture visning for høsten 2015. Foto: Zuma Press Vis mer

- Livet blir mer eller mindre en gråskala. En løsning på dette er farger! Rødt, oransje og gult er de fargene som «booster» oss mest, og er perfekte for både kåper, jakker og strikkegensere, har fargeekspert og kreativ leder hos Fargerike, Dagny Thurmann-Moe, tidligere sagt til KK.no.

LES OGSÅ: Tør du kaste deg på denne trenden?

En favoritt blant motehusene

Verken vi eller de største motehusene går lei mønster og print som vekker oppsikt. Vi så gjentatte ganger at designerne frontet lekenheten på sine visninger for høsten 2015.

Det svenske suksessmerket Acne Studios var en av dem. Under moteuken i London for høsten/vinteren 2015 presenterte også J.W. Anderson frem modeller ikledd fargesprakende antrekk.

På catwalken stylet designerne de ulike plaggene hver for seg. Den fargesprakende jakken var kombinert med noen ellers dempede bukser i en mer nøytral tone.

LES OGSÅ: Slik får du stilen til en ekte «Parisienne»

Husk å velge riktig tilbehør

Det gjelder å kombinere plaggene med riktig tilbehør. Dette for å unngå at det blir for mye av det gode. Vi anbefaler en styling med en enkel basisfarge, som heller løfter printplagget du ønsker å fokusere på.

Heldigvis for oss finnes det noen i en litt rimeligere klasse. Det finnes ingen regler for hvordan et mønster skal eller bør se ut. De kommer i alle former og fasonger og det finnes utallige forskjellige varianter der ute.

Under finner du både bukser, jakker, bluser, kjoler og skjørt. Alle i ulike mønstre!

LES OGSÅ: 7 bluser til under 700 kr

Slik tok designerne print i bruk

J.W. ANDERSON Fall 2015 Foto: Zuma Press
J.W. ANDERSON Fall 2015 Foto: Zuma Press Vis mer
ACNE STUDIOS Fall 2015 Foto: Zuma Press
ACNE STUDIOS Fall 2015 Foto: Zuma Press Vis mer
ERDEM Fall 2015 Foto: Zuma Press
ERDEM Fall 2015 Foto: Zuma Press Vis mer
JIL SANDER Fall 2015 Foto: Epa
JIL SANDER Fall 2015 Foto: Epa Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer