Striper

Vårens 50 fineste stripeplagg

Mønsteret som aldri går ut på dato.

Publisert
Sist oppdatert
Striper er et sikkert tegn på lysere tider. Den maritime trenden og de sjøsalte radene vender tilbake hvert år. Og i vår ser vi kanskje en mer variert stripebruk enn på lenge.SE OGSÅ: Mønsteret som danker ut leopardStripene anno 2012De marine stripene er trygge til hverdags og gode kjøp. Men er du ikke klar til å kaste deg på bølgen, kan du prøve en av de andre store stripestilene denne sesongen. (Artikkelen fortsetter under.)På vårvisningen til Marc by Marc Jacobs var fargerike striper en gjenganger, kombinert med solskjermer og sneakers – helt i tråd med vårens svette sportystil. Ralph Lauren går for androgyne, smalstripede 20-tallsdresser pyntet med lange perlekjeder. Eller du kan la deg inspirere av det italienske motehuset Fendi som går for helmatching og vertikale og horisontale striper om hverandre. 50 KJØPETIPS: Vårens fineste striper

Slik bruker du striperUansett hvilken stripestil du går for i vår, er det greit å huske på følgende tommelfingerregler: Stående striper forlenger og smalner Liggende striper forkorter og gjør større i bredden Brede striper forstørrer Smale striper forminskerOg dette kan du utnytte og bruke til din fordel. Få flere tips i artikkelen Mønsteret figuren din vil elske.Vårmote 2012Sjekk også KK.no sin store trendrapport for våren/sommeren 2012 - og vår oversikt over hvilke trender som resirkuleres denne sesongen.Vi har dessuten fått en titt på hvordan våren blir hos kleskjedene H&M, Bik Bok, Lindex, Gina Tricot, Cubus, Vero Moda, KappAhl, Weekday, Monki, MQ, Monsoon, nettbutikken La Redoute og veske- og tilbehørskjedene Accessorize, Glitter og Morris.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer