Stor guide:

Vårens fineste jakker!

Nå er det lyst, lett og fargerikt yttertøy som gjelder.

VÅRENS JAKKER: Vi har samlet de fineste for deg! Foto: Scanpix
VÅRENS JAKKER: Vi har samlet de fineste for deg! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

RUTETE BLAZER

Se opp for de dobbelspente og rutete blazerne! Velg gjerne en jakke i en fin farge for å forsterke trenden. Disse blazerne er like kule til jeans som til skjørt.

KLASSISK TRENCH

Trenchcoaten er en selvskreven gjest vi aldri går lei. Hvis du ikke har en i skapet fra før, er det en trygg investering du vil ha glede av lenge. I år er spesielt de lange modellene i vinden.

DENIM

Ingen vår uten olajakke! Velg en klassisk blå med rett snitt, eller gå for noe litt mer utradisjonelt som en kremhvit variant eller en jakke med belte i livet.

FARGERIKE KÅPER

Sterke farger er en stor trend akkurat nå, også når det kommer til yttertøyet. Se etter en oversized kåpe som du kan bruke over blazere og grovstrikkede gensere i overgangen mellom vinter og vår.

SKINN

Enten du velger en mer rocka bikerjakke eller går for en mer feminin variant med belte i midjen, vil skinnjakken røffe opp stilen din. Sesongens skinnjakker kommer i avdempede farger som er enkle å bruke til resten av klesskapet.

SPORTY & PRAKTISKE

Anorakk og bomber er de to hotteste modellene innen denne kategorien. En løs og lett jakke med glidelås eller trykknapper gjør stilen mer sporty på et blunk!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer