Sko

Vårens fineste sko

De er skyhøye og sexy, men likevel høyst anvendelige. Se bare her.

VÅRENS IT-SKO: Hippest nå er sko med tjukk hæl og åpen tå i gladiator-, hippie- eller rocka stil. Foto: Cecilie Leganger
VÅRENS IT-SKO: Hippest nå er sko med tjukk hæl og åpen tå i gladiator-, hippie- eller rocka stil. Foto: Cecilie Leganger Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det er lov å drømme om dagen vi kan pakke ned de tjukke snørestøvlene i goretex med nuppete gummisåler, selskinnslobbene og fotformskoene beregnet på beinhardt vintervær.Når solen stråler på himmelen, gatene er tørre og vi kan hoppe inn i vårens nye skopark. For her er det mye å glede seg til.
 • Les også: Skoene vi gleder oss til å bruke
 • Tøffe typete takter

  Skotrendene denne sesongen er inspirert av designere som Givenchy, Marni og Pierre Balmain. Her går det i etnisk hippiestil, rocka nagler og posh folklore. Skoene er dessuten i skinn og har åpen tå.Dessuten holder gladiatorsandalen fortsatt koken fra i fjor, men nå har den fått skyhøye hæler og originale detaljer med på kjøpet.

  Trendy komfort

  I år som i fjor skal skoene gjerne ha høy hæl, til manges skrekk, men fordelen nå er at hælene er tjukke og behagelige. Sålene er i mange tilfeller også slitesterke og gode. Men for deg som hater høye sko finnes det også mange flotte sko med lav hæl, se bare her.
 • Les også: Skoene du ikke tryner i
 • Her har vi plukket ut 11 høyhælte vårfavoritter:

  Slik bruker du dem

  Når du bruker sko med åpen tå sier det seg selv at du må tenke litt ekstra på hvordan tærne dine ser ut. Fotpleie kan være en idè, og neglelakk er et must. Om du så vil ha en lys og naturlig farge eller gå for hardcore svart eller rødt.
 • Les også: Pensko uten høye hæler
 • Les også: 22 perfekte pumps
 • Vårskoene er dessuten svært anvendelige og kan brukes til både åletrange jeans, maritime shorts og florlette sommerkjoler.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer