Lindex

Vårens hotteste trender fra Lindex - se de første bildene her!

Fashion advisor Kathrine Sørland viser frem sine favoritter.

Publisert
Sist oppdatert

Det faller seg vel ikke akkurat så naturlig å tenke på sommerkjoler og singletter, når gradestokken bikker 15 blå - som nå. Alt som står i hodet er å lesse på så mye ull og lag som overhodet mulig og komme seg raskest mulig INN, helst uten å få frostskader på vitale lemmer (få toppblogger Trine Kjærs beste «kle deg varmt»- tips her!)

Men, i butikkene begynner det faktisk å bugne av fristende vår- og sommerplagg. Og innimellom alle salgshyllene, har det begynt å dukke opp lette, blomstrete sommerkjoler, shorts i luftige materialer og t-skjorter og bluser i friske sukkertøypaletter. 

Hos Lindex er det romantiske, feminine snitt, enkle detaljer og rene silhuetter som er stikkordene for våren- og sommeren 2016. Og ifølge fashion advisor Kathrine Sørland er det virkelig «noe for alle», i årets kolleksjon fra kjeden (Se Kathrines favorittlooks fra Lindex'-kolleksjonen i bildeserie nederst i saken).

- Våren- og sommeren hos Lindex er veldig feminin, delikat og stilren. Det er mye fokus på bærekraftig denim - og her fortsetter trenden med high waist og ankel-croppede jeans, som jeg synes er utrolig kul. Ellers ser vi mye løse, flagrende skjørt, heklede blondekjoler og matchende sett, sier Sørland til KK.no.  - Kolleksjonen er veldig inspirert av Françoise Hardy, Lauren Hutton og Brigit Bardot. LES OGSÅ: 5 hotte nyheter fra Zara, Bik Bok, Lindex, H&M og Cubus

70-tallet regjerer fortsatt

Ifølge Sørland er både de matchende settene, 70-tallstrenden og høyhalseren blant nøkkellookene som vil holde seg i motebildet den kommende sesongen. 

- Ja, 70-tallet er fortsatt veldig tilstede, med mye semsket skinn, slengbukser og flagredene topper. Ellers er høyhalseren veldig tilstede, og det elsker jo jeg. De matchende settene er også helt perfekte, og supre - da de både kan brukes sammen, eller hver for seg, forklarer hun:

- Matchende sett er også geniale, da de har en forlengende effekt. Ton-i-ton gjør nemlig at det blir mindre brudd i antrekket, og dette gir inntrykk av en lengre silhuett. Perfekt for personer som ønsker å se høyere ut! 

LES OGSÅ: 3 tips som holder deg god, varm OG trendy

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer