Sommerhår

Vårens hotteste trendfrisyrer - se opp for STOR hårpynt!

Og slik er årets flette.

VÅRFRISYRE: Store bølger og blomster er noe av det du kan belage deg på denne våren og sommeren. Her fra Diane Von Furstenbergs visning Foto: Rex Features
VÅRFRISYRE: Store bølger og blomster er noe av det du kan belage deg på denne våren og sommeren. Her fra Diane Von Furstenbergs visning Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er alltid noen elementer som går igjen når det kommer til vår- og sommerfrisyrene. Det ene er fletter, det andre er bølger og det tredje er beachfrisyrer. Forskjellene ligger i hvilke nye produkter som har kommet på markedet som gjør den lille, men veldig kule forskjellen og størrelsen på flettene og krøllene.

Denne våren er det bare å ta frem krølltangen og hårpudderet, for store bølger med masse volum er virkelig tilbake for fullt. Du får litt «flashbacks» til de duvende bølgene i filmene på 70- og 80-tallet som vi (som hadde vår storhetstid da) kopierte så godt vi kunne.

Pøs på med volumskum, tørrsjampo og hårpudder for å få det rette uttrykket.

LES OGSÅ: Vårens desidert hotteste sminketrender - forbered deg på pastellbonanza!

Hårpynt

Store spenner hos Rodarte.

 Foto: Rex Features
Store spenner hos Rodarte. Foto: Rex Features Vis mer

Nå er det de store blomsterdekorasjonene og spennene som gjelder! Fest dem gjerne bak det ene øret, men hvis du vil utfordre frisyren litt skal du gjøre som Rodarte og feste spennen godt synlig fremme ved pannen.

Det er litt annerledes, og et hot tips til saltsvannsfrisyren hvis du skal rett på fest etter en dag på stranden. Det er jo selvfølgelig lov å jukse med saltvannspray!

Tvinninger med klemmer er også helt nydelig, og klemmene er også med på å holde frisyren bedre på plass. Praktisk, men så utrolig vakkert! Dessuten passer frisyren både til hverdags og fest, og det liker vi!

LES OGSÅ: Derfor bør du aldri sove med sminke

Dekorative klemmer hos Alberta Ferretti.

 Foto: Rex Features
Dekorative klemmer hos Alberta Ferretti. Foto: Rex Features Vis mer

Fletter

Romantiske, litt løse og bustete fletter har dominert trendbildet de siste årene. Nå blir flettene inspirert av det urbane livet, og stilen er mye strammere. Prøv deg frem med flere fletter som du også kan flette sammen til én.

Urbane fletter hos Antonio Marras.

 Foto: Rex Features
Urbane fletter hos Antonio Marras. Foto: Rex Features Vis mer

LES OGSÅ: Dette har du krav på dersom det går skeis hos frisøren

Glatt hår

Ikke alle liker store bølger, iøynefallende hårpynt og sirlige fletter, og heldigvis kan du bruke stylingjernet til å rette håret med også. Vi falt veldig for Cushnie Et Ochs grafiske variant hvor håret er trukket bort fra ansiktet i to lag.

Har du lyst på litt variasjon kan du sette opp denne frisyren som en hestehale!

Glatt og grafisk på Cushnie Et Ochs sitt show.


 Foto: Rex Features
Glatt og grafisk på Cushnie Et Ochs sitt show. Foto: Rex Features Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer