DEILIGE DROPS: Ønsk vårsola velkommen i en jakke som gjør deg glad. Se kjøpetips og forhandlerinfo i bildekarusellen lenger ned i saken.  Foto: Produsenten
DEILIGE DROPS: Ønsk vårsola velkommen i en jakke som gjør deg glad. Se kjøpetips og forhandlerinfo i bildekarusellen lenger ned i saken. Foto: Produsenten Vis mer

Jakker

Vårjakkene du blir skikkelig glad av

Disse fargerike dropsene er et perfekt tillegg til vårgarderoben.

Publisert
Signalfarger er en av sesongens aller heteste trender, og du kulørte godbitene inntar også jakkestativene i butikkene. Og hold ut! Det er ikke så lenge til du endelig kan bruke dem. De fineste forsvinner som kjent ofte først, så det er ingen skam å være ute i god tid for å sette kloa i din favoritt.

Beltene skal være superlange slik at de kan knytes rundt midjen. (Malboro Classics). Foto: Per Ervland
Beltene skal være superlange slik at de kan knytes rundt midjen. (Malboro Classics). Foto: Per Ervland Vis mer

Sukkertøyfarger

Er du lei av grått og svart, er det bare å glede seg hemningsløst til våren. For makan til fargefest er det lenge siden vi har sett.

Paletten minner om karamelliserte frukter og søte drops: Knall appelsin, syrlig sitron og eplegrønt møter kongeblått, sjøgrønt og sukkertøyrosa.

Dette er farger du blir glad av.Vi skal slettes ikke være redd for å bruke alle fargene på en gang heller, ifølge designere som Jil Sander, Gucci, Missoni, Stella McCartney og Prada.

Se bare på disse catwalkbildene:


Variér den klassiske looken

Ingen garderobe er komplett uten en klassisk trenchcoat. I likhet med den lille sorte, en kort og stram dressjakke og enkle, svarte pumps vil denne frakken vare hele livet. Den er tidløs, klassisk og kan kombineres med det meste.

Men kanskje ønsker du å variere litt, både med form og farge. Da kan en av disse fargerike alternativene være midt i blinken.

Se de vakre vårjakkene i fantastiske farger:

Knyt beltet

Akkurat som med den klassisk beige trenchcoaten, har mange av de fargerike variantene belte i livet. Selv de som ikke kommer med et belte, kan med hell styles slik. Men husk, beltene skal alltid knytes, ikke spennes.

Beltene blir bare smalere og smalere, og de tynneste som kommer til våren er også de letteste å knyte.

Beltene kan gjerne ha beltespenne i tillegg, men her blir knytingen litt av selve poenget, så kjøp gjerne et belte som egentlig er altfor langt.

De smale flettebeltene kan fort bli en av vårens beste stylingtips.

Å knyte et skjerf i beltehempene er også et stalltips til den kommende sesong.

Benytt anledningen til å markere midjen, for til høsten kommer capen for fullt.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer